Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? u Društvo forumu; samo klat......

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-06-06, 20:03   #51 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 20-09-05
Godina: 23
Poruka: 415
mafia se izdvaja iz mase
Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima?

samo klat...
mafia je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-06-06, 20:07   #52 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-11-05
Poruka: 2,353
ludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ludiabra

Citat:
Pravi autor: mafia
samo klat...
Do zadnjeg !
printf ("\n Hrvatska !! ); }
ludiabra je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-06-06, 00:31   #53 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: damfisk

Brak je po definiciji "zajednica muškarca i žene".
I jebanje u guzicu je po pravilu pederluk pa neki muškarci i žene to rade

Što se tiče mog mišljenja o homoseksualcima...nek si ljudi kroje život kako žele i znaju...meni time ni najmanje ne štete, stoga zašto bi ih mrzila?

A vi muškarci nešta govorite o curama, a vi ste ništa drugo nego teški dvolični hmmm ne znam kako bih to ni nazvala Cure su vam recimo ok i kao homoseksualke i kao biseksualke i kao ne znam ni ja šta sve ne....a pedere bi pobili, razapeli na križ, mučili itd.

Samo da vam nešta kažem...ono što najviše mrzite i čemu se najviše rugate će vas sigurno kad-tad snaći u životu...zato očekujte sinove ili bar unuke pedere... svi vi koji mrzite bilo koga i bilo šta na ovom svijetu

A da vam kažem šta ja mrzim...mrzim ljude s predrasudama i ljude koji nekoga mrze...ni njih ne mrzim u biti, ali bi ih sve skupa strpala u neki logor i ne bi im dala da ikad provire nosa van...jer upravo zbog takvih ovaj svijet ni ne valja i toliko je okrutan...zbog takvih i nastaju ratovi i sve nepravde koje se na ovom svijetu događaju

Treba živit svoj život i pustit druge da žive svoj život kako žele
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-06-06, 10:58   #54 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,329
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

ne mrzim ih, al me neopisivo živciraju.

stalno izigravaju neke patnike i kak su oni obespravljeni, vamo, tamo te se vucaraju po televiziji, novinama, filmovima, serijama, pa organiziraju peder festivale i slično. znači, nameću se!

i to me nervira, treba im zabranit pravo javnog nastupa jer su kuga 21 stoljeća
Odgovori sa citatom
Star 03-06-06, 11:00   #55 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 20
Poruka: 6,500
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy

Živciraju me... i jako sam protiv toga. Ja sam protiv svega što nije normalno prirodno.

Car news & Reviews
Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-06-06, 11:01   #56 (permalink)
mio
prof. Foruma

Datum registracije: 30-12-05
Poruka: 1,175
mio se izdvaja iz masemio se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mio Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mio

Citat:
Pravi autor: HornedRapid
ne mrzim ih, al me neopisivo živciraju.

stalno izigravaju neke patnike i kak su oni obespravljeni, vamo, tamo te se vucaraju po televiziji, novinama, filmovima, serijama, pa organiziraju peder festivale i slično. znači, nameću se!

slažem se potpuno
Odgovori sa citatom
Star 03-06-06, 12:38   #57 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-01-06
Poruka: 670
zagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku zagi_5 Pošalji poruku preko MSN-a korisniku zagi_5

u potpunosti se slažem sa EOWYN. Svi vi kaj tolku mržnju iskazujete, gotovo pa bezrazložno, fakat nemate pojma! prvo, homoseksualnost je urođena (onih 5% kaj si briju, o njima ne pričam) i nema tu sad "izlječiti", promijeniti, itd. gayparade i "problemi" vezani uz njih kaj vas tolko smetaju...pa svega toga nebi bilo da nema razmišljanja poput vaših (ubiti, rastjerati, razbiti, nikakva prava), pa ljudi se bore za svoja prava i ništ drugo. Kaj bi bilo da samo šute i čekaju, čovječe, pa ništ u životu nebi mogli postići. Problem je hrvatski mentalitet prije svega i stvarno mi je žao tih ljudi jer znam da im je jako teško živjet u takvoj primitivnoj sredini. stvarno ne znam od kud toliko hrabrosti ljudima da osuđuju druge, međuostalim i na smrt!!!? imam puno prijatelja (i muških i ženskih) koji su homo i moram reći da je većina njih puno pametnija i tolerantnija od vas ovdje (kaj mrzite). inače tko živi u "tom svijetu" dobro zna koji i kakvi ljudi su među nama za koje nitko ne zna da su gay a primjer su mnogima u Hrvatskoj, priznati i poštivani...samo zato jer nisu imali hrabrosti pričati i priznati o sebi upravo zbog vas (ne tolerantnih). moj savjet je da pripazite na riječi malo kad javno zborite i raspravljate jer nikad ne znate tko je od vaših najmilijih, prijatelja il poznanika gay a najmanje se nadate.
Odgovori sa citatom
Star 03-06-06, 12:41   #58 (permalink)
mio
prof. Foruma

Datum registracije: 30-12-05
Poruka: 1,175
mio se izdvaja iz masemio se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mio Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mio

daj nemoj filiozofirat. Zašto mi nemamo recimo love paradu, a imamo
gay paradu. uvijek se žale nas tuku ono ovo. Pa nemoj se žalit ak te netko zašora ako se žvališ sa drugim likom na sred trga u jedan ujutro
Odgovori sa citatom
Star 03-06-06, 12:46   #59 (permalink)
Uvaženi forumas

zagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku zagi_5 Pošalji poruku preko MSN-a korisniku zagi_5

možda je to tebi filozofija al vrlo je jasno..i kaj je tu loše!? ak se lik žvali s likom!? pa nemoj gledat!
Odgovori sa citatom
Star 03-06-06, 12:48   #60 (permalink)
Uvaženi forumas

...i uopće nije problem u gay paradi i u love paradi. žale se ljudi zbog primitivaca. kaj imaš nekog šorat ak ti nije čovjek ništ napravil
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: homoseksualcima, imate, kakvo, mis ljenje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:40.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113