| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? u Društvo forumu; samo klat...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #53 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Citat:
![]() Što se tiče mog mišljenja o homoseksualcima...nek si ljudi kroje život kako žele i znaju...meni time ni najmanje ne štete, stoga zašto bi ih mrzila? ![]() A vi muškarci nešta govorite o curama, a vi ste ništa drugo nego teški dvolični hmmm ne znam kako bih to ni nazvala Cure su vam recimo ok i kao homoseksualke i kao biseksualke i kao ne znam ni ja šta sve ne....a pedere bi pobili, razapeli na križ, mučili itd. Samo da vam nešta kažem...ono što najviše mrzite i čemu se najviše rugate će vas sigurno kad-tad snaći u životu...zato očekujte sinove ili bar unuke pedere... svi vi koji mrzite bilo koga i bilo šta na ovom svijetu A da vam kažem šta ja mrzim...mrzim ljude s predrasudama i ljude koji nekoga mrze...ni njih ne mrzim u biti, ali bi ih sve skupa strpala u neki logor i ne bi im dala da ikad provire nosa van...jer upravo zbog takvih ovaj svijet ni ne valja i toliko je okrutan...zbog takvih i nastaju ratovi i sve nepravde koje se na ovom svijetu događaju ![]() Treba živit svoj život i pustit druge da žive svoj život kako žele ![]() | |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? ne mrzim ih, al me neopisivo živciraju. stalno izigravaju neke patnike i kak su oni obespravljeni, vamo, tamo te se vucaraju po televiziji, novinama, filmovima, serijama, pa organiziraju peder festivale i slično. znači, nameću se! i to me nervira, treba im zabranit pravo javnog nastupa jer su kuga 21 stoljeća
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #55 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Živciraju me... i jako sam protiv toga. Ja sam protiv svega što nije normalno prirodno.
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #56 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Citat:
slažem se potpuno ![]() | |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? u potpunosti se slažem sa EOWYN. Svi vi kaj tolku mržnju iskazujete, gotovo pa bezrazložno, fakat nemate pojma! prvo, homoseksualnost je urođena (onih 5% kaj si briju, o njima ne pričam) i nema tu sad "izlječiti", promijeniti, itd. gayparade i "problemi" vezani uz njih kaj vas tolko smetaju...pa svega toga nebi bilo da nema razmišljanja poput vaših (ubiti, rastjerati, razbiti, nikakva prava), pa ljudi se bore za svoja prava i ništ drugo. Kaj bi bilo da samo šute i čekaju, čovječe, pa ništ u životu nebi mogli postići. Problem je hrvatski mentalitet prije svega i stvarno mi je žao tih ljudi jer znam da im je jako teško živjet u takvoj primitivnoj sredini. stvarno ne znam od kud toliko hrabrosti ljudima da osuđuju druge, međuostalim i na smrt!!!? imam puno prijatelja (i muških i ženskih) koji su homo i moram reći da je većina njih puno pametnija i tolerantnija od vas ovdje (kaj mrzite). inače tko živi u "tom svijetu" dobro zna koji i kakvi ljudi su među nama za koje nitko ne zna da su gay a primjer su mnogima u Hrvatskoj, priznati i poštivani...samo zato jer nisu imali hrabrosti pričati i priznati o sebi upravo zbog vas (ne tolerantnih). moj savjet je da pripazite na riječi malo kad javno zborite i raspravljate jer nikad ne znate tko je od vaših najmilijih, prijatelja il poznanika gay a najmanje se nadate.
__________________ nisam zgodan al sam nezgodan |
| | |
![]() |
| Tagovi: homoseksualcima, imate, kakvo, mis ljenje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:40.

Cure su vam recimo ok i kao homoseksualke i kao biseksualke i kao ne znam ni ja šta sve ne....a pedere bi pobili, razapeli na križ, mučili itd.