Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: eowyn I jebanje u guzicu je po pravilu pederluk pa neki muškarci i žene to rade Š...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-06-06, 21:55   #71 (permalink)
Mad
prof. Foruma

Datum registracije: 19-11-05
Godina: 23
Poruka: 1,354
Mad se izdvaja iz maseMad se izdvaja iz maseMad se izdvaja iz maseMad se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Mad
Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima?

Citat:
Pravi autor: eowyn
I jebanje u guzicu je po pravilu pederluk pa neki muškarci i žene to rade

Što se tiče mog mišljenja o homoseksualcima...nek si ljudi kroje život kako žele i znaju...meni time ni najmanje ne štete, stoga zašto bi ih mrzila?

A vi muškarci nešta govorite o curama, a vi ste ništa drugo nego teški dvolični hmmm ne znam kako bih to ni nazvala Cure su vam recimo ok i kao homoseksualke i kao biseksualke i kao ne znam ni ja šta sve ne....a pedere bi pobili, razapeli na križ, mučili itd.

Samo da vam nešta kažem...ono što najviše mrzite i čemu se najviše rugate će vas sigurno kad-tad snaći u životu...zato očekujte sinove ili bar unuke pedere... svi vi koji mrzite bilo koga i bilo šta na ovom svijetu

A da vam kažem šta ja mrzim...mrzim ljude s predrasudama i ljude koji nekoga mrze...ni njih ne mrzim u biti, ali bi ih sve skupa strpala u neki logor i ne bi im dala da ikad provire nosa van...jer upravo zbog takvih ovaj svijet ni ne valja i toliko je okrutan...zbog takvih i nastaju ratovi i sve nepravde koje se na ovom svijetu događaju

Treba živit svoj život i pustit druge da žive svoj život kako žele
brao, brao
Odgovori sa citatom
Star 03-06-06, 22:10   #72 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 10-12-05
Godina: 18
Poruka: 250
Zorro se izdvaja iz mase

u potpunosti se slazem s eowyn
makar nebi volio biti s homosexualcima u drustvu, ali ne smeta me.
no zato sam apsolutno hom. protiv brakova i usvajanja djece
Odgovori sa citatom
Star 03-06-06, 22:11   #73 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 3,619
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

homići su genetska greška
Odgovori sa citatom
Star 04-06-06, 00:47   #74 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika Johnie-Bravo

Datum registracije: 09-05-05
Godina: 26
Poruka: 2,590
Johnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masi

ja bi sve pedere smjestio u jednu državu......a najbolja za to je po meni slovenija i onda bacio atomsku bombu na sloveniju....

i eto riješio sam dva problema odjenom...i pedere i sloveniju!!
Johnie-Bravo je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-06-06, 10:25   #75 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-01-06
Poruka: 667
zagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku zagi_5 Pošalji poruku preko MSN-a korisniku zagi_5

Citat:
Pravi autor: ludiabra
Pa kako ih ne bih mrzio, nisu normalni ni trebe ni muškarci koji su gay i jedne i druge mrzim ! To se nemože izliječiti to je neznam ni ja šta al ono nisu normalni, danas baš gledam tv kad ono na mtv-u date my mom (gay) pa kud to vodi...
nema se tu šta lječit! homoseksualnost se od ranih 60-tih ne smatra bolešću...glavna svjetska organizacija koja se bavi takvim istraživanjima donjela je tu odluku...
Odgovori sa citatom
Star 04-06-06, 10:39   #76 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,305
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: zagi_5
nema se tu šta lječit! homoseksualnost se od ranih 60-tih ne smatra bolešću...glavna svjetska organizacija koja se bavi takvim istraživanjima donjela je tu odluku...
pa, što je ako nije bolest?

ajde, molim te reci da je to normalno, al ono reci iskreno da je to normalno, majke ti!

pa, koji je vama vrag gay pobornicima?!?
Odgovori sa citatom
Star 04-06-06, 10:53   #77 (permalink)
Uvaženi forumas

zagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku zagi_5 Pošalji poruku preko MSN-a korisniku zagi_5

Citat:
Pravi autor: HornedRapid
pa, što je ako nije bolest?

ajde, molim te reci da je to normalno, al ono reci iskreno da je to normalno, majke ti!

pa, koji je vama vrag gay pobornicima?!?
bolest je pedofilija i slično al ovo sigurno ne! dosta sam listao o tome jer me baš zanimalo budući da znam mnoge! meni je to sasvim normalno i da sam ja slučajno gay bez problema bi priznao ako nebi previše utjecalo na život. istina da ima onih šta pretjeruju, al istovremeno transvestiti su okarakterizirani kao bolesni, što je u redu, tak da treba nekad napravit malo razliku. nisu svi gay ok al većina (98%) su sasvim normalni
Odgovori sa citatom
Star 04-06-06, 10:54   #78 (permalink)
Uvaženi forumas

i upravo neinformiranost i nedovoljna obrazovanost o tome vas čine tak ljute na tu skupinu ljudi
Odgovori sa citatom
Star 04-06-06, 11:07   #79 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,305
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: zagi_5
i upravo neinformiranost i nedovoljna obrazovanost o tome vas čine tak ljute na tu skupinu ljudi
ajde, ne buncaj.
Odgovori sa citatom
Star 04-06-06, 11:13   #80 (permalink)
Uvaženi forumas

vidiš, ovo tvoje nije odgovor! obično ljudi, kad im ponestane argumenata, imaju tak kratke besmislene komentare
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: homoseksualcima, imate, kakvo, mis ljenje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 14:48.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114