Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: zagi_5 i upravo neinformiranost i nedovoljna obrazovanost o tome vas čine tak ljute na tu skupinu ljudi ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-06-06, 11:42   #81 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,305
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru
Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima?

Citat:
Pravi autor: zagi_5
i upravo neinformiranost i nedovoljna obrazovanost o tome vas čine tak ljute na tu skupinu ljudi
nedovoljna informiranost

Osim što smo prisiljeni gledati ih po televizijama, serijama, filmovima i novinama dodatno se jadaju i po relaciji zrinjevac-trg bana-mažuranac-zrinjevac (tako nekako). Dovoljno informacija od njih samih.

nedovoljna obrazovanost o tome

hm?!
što reći više osim da su to 2 lika koji je nađu u nekom mračnom sobićku i jedan drugome guraju svoje spolovilo u anus (i to ih uzbuđuje). To nisam imao prilike vidjeti ni u živo, niti na tv-u. Srećom ni u praksi , no sama pomisao na to mi govori, ma koliko god oni bili "OK", oni su psihički poremećene osobe i nisu jebeno normalni. Kraj rođaci.
Odgovori sa citatom
Star 04-06-06, 11:57   #82 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-01-06
Godina: 23
Poruka: 667
zagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku zagi_5 Pošalji poruku preko MSN-a korisniku zagi_5

...tabula raza...i hetero vole gurat spolovilo u šupak (muški il ženski, koja je razlika!?) možda je tebi to jebeno nenormalno samo zato jer nisi gay, kaj je očito, i stvar je jasna. ne privlače te muški i gotovo. ne velim ja ništ ak se nema tolerancije i ak vam smeta dvoje muškaraca kad vode ljubav, al nije u redu da se s takvim gnjevom i mržnjom priča o njima. jednostavno ih ženske ne privlače...ne kužim u čemu je problem!?
Odgovori sa citatom
Star 04-06-06, 12:23   #83 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika lucky_strike_08

Datum registracije: 11-01-06
Poruka: 903
lucky_strike_08 se izdvaja iz mase

Kao što sam već rekao, ne uzbuđujem se previše na pitanje o homo people, jer mi je tak svejedno tko je šta, pa šta nek svi budu pederi, mene nije briga što tko radi, osjeća i kako živi, nego kakav je prema ljudima....
A ovi što se previše uzbuđuju oko toga neka proispitaju svoju sexualnu orijentaciju, jer zbog nečega se osjećaju ugroženo, a čega to ne znam...
Odgovori sa citatom
Star 04-06-06, 12:29   #84 (permalink)
Uvaženi forumas

zagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku zagi_5 Pošalji poruku preko MSN-a korisniku zagi_5

Citat:
Pravi autor: lucky_strike_08
Kao što sam već rekao, ne uzbuđujem se previše na pitanje o homo people, jer mi je tak svejedno tko je šta, pa šta nek svi budu pederi, mene nije briga što tko radi, osjeća i kako živi, nego kakav je prema ljudima....
A ovi što se previše uzbuđuju oko toga neka proispitaju svoju sexualnu orijentaciju, jer zbog nečega se osjećaju ugroženo, a čega to ne znam...
Odgovori sa citatom
Star 04-06-06, 12:45   #85 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 06-08-05
Godina: 40
Poruka: 743
omahen ima ono neštoomahen ima ono neštoomahen ima ono neštoomahen ima ono neštoomahen ima ono nešto

nemam nista protiv njih dok nije moja guzica u pitanju. ali mi je odvratno vidjeti da se dva lika ljube u parku i na sred ulice ili da se drze za ruke ko zaljubljeni klinci. dok to rade u intimi svog doma ne smeta mi,neka zive svoj zivot.
Odgovori sa citatom
Star 04-06-06, 13:47   #86 (permalink)
-PIMPTATICA-

Datum registracije: 01-05-04
Godina: 21
Poruka: 1,662
k-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku k-fLiP

Citat:
Pravi autor: zagi_5
takvo razmišljanje ima klinac od 10 godina. raspravu zna vodit jedino uz psovku i gluposti! šuti ak nemaš argumente! smatram ovo ozbiljnim forumom i stvarno je neprimjereno ovak razgovarat....al dobro, valjda si zelen još
meni bi bio bed da jedini ne skužim vic.
Odgovori sa citatom
Star 04-06-06, 18:21   #87 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: k-fLiP
meni bi bio bed da jedini ne skužim vic.
nekima se i ne čini tak! kriva adresa
Odgovori sa citatom
Star 04-06-06, 18:59   #88 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-02-06
Poruka: 162
orhideja se izdvaja iz mase

Ja nemam apsolutno ništa protiv homoseksualaca.Čak su mi jako simpatični.Imam nekoliko prijatelja koji su gay i baš su mi super.Jedino me nekada smeta što su neki od njih hipersenzibilni i pekmezavi pa mi je to malo stupidno.Stvarno ne razumijem ljude koji bi ih udarali,mrze ih i sl...Zašto vam toliko smetaju?
Odgovori sa citatom
Star 04-06-06, 19:40   #89 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: orhideja
Ja nemam apsolutno ništa protiv homoseksualaca.Čak su mi jako simpatični.Imam nekoliko prijatelja koji su gay i baš su mi super.Jedino me nekada smeta što su neki od njih hipersenzibilni i pekmezavi pa mi je to malo stupidno.Stvarno ne razumijem ljude koji bi ih udarali,mrze ih i sl...Zašto vam toliko smetaju?
slična situacija je i kod mene! imam i frendica dosta kaj su lezbe makar nije baš posve isto. uglavnom svi su super kaj ih ja znam! ne kužim zakaj ljudi imaju tak loše mišljenje o njima!?
Odgovori sa citatom
Star 04-06-06, 22:25   #90 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 13,227
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

sumnjiv si mi ti zagi, da te nije koji opalio straga

slay je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: homoseksualcima, imate, kakvo, mis ljenje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 14:55.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114