| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: zagi_5 i upravo neinformiranost i nedovoljna obrazovanost o tome vas čine tak ljute na tu skupinu ljudi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) | |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Citat:
Osim što smo prisiljeni gledati ih po televizijama, serijama, filmovima i novinama dodatno se jadaju i po relaciji zrinjevac-trg bana-mažuranac-zrinjevac (tako nekako). Dovoljno informacija od njih samih. nedovoljna obrazovanost o tome hm?! što reći više osim da su to 2 lika koji je nađu u nekom mračnom sobićku i jedan drugome guraju svoje spolovilo u anus (i to ih uzbuđuje). To nisam imao prilike vidjeti ni u živo, niti na tv-u. Srećom ni u praksi , no sama pomisao na to mi govori, ma koliko god oni bili "OK", oni su psihički poremećene osobe i nisu jebeno normalni. Kraj rođaci.![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ | |
| | |
| | #82 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? ...tabula raza...i hetero vole gurat spolovilo u šupak (muški il ženski, koja je razlika!?) možda je tebi to jebeno nenormalno samo zato jer nisi gay, kaj je očito, i stvar je jasna. ne privlače te muški i gotovo. ne velim ja ništ ak se nema tolerancije i ak vam smeta dvoje muškaraca kad vode ljubav, al nije u redu da se s takvim gnjevom i mržnjom priča o njima. jednostavno ih ženske ne privlače...ne kužim u čemu je problem!?
__________________ nisam zgodan al sam nezgodan |
| | |
| | #83 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 903
![]() | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Kao što sam već rekao, ne uzbuđujem se previše na pitanje o homo people, jer mi je tak svejedno tko je šta, pa šta nek svi budu pederi, mene nije briga što tko radi, osjeća i kako živi, nego kakav je prema ljudima.... A ovi što se previše uzbuđuju oko toga neka proispitaju svoju sexualnu orijentaciju, jer zbog nečega se osjećaju ugroženo, a čega to ne znam...
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" |
| | |
| | #84 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Citat:
__________________ nisam zgodan al sam nezgodan | |
| | |
| | #85 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-08-05 Godina: 40
Poruka: 743
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? nemam nista protiv njih dok nije moja guzica u pitanju. ali mi je odvratno vidjeti da se dva lika ljube u parku i na sred ulice ili da se drze za ruke ko zaljubljeni klinci. dok to rade u intimi svog doma ne smeta mi,neka zive svoj zivot.
__________________ Ja sam rodjen namrgodjen |
| | |
| | #86 (permalink) | |
| -PIMPTATICA- | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Citat:
![]()
__________________ ---ex moderator--- | |
| | |
| | #88 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-02-06
Poruka: 162
![]() | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Ja nemam apsolutno ništa protiv homoseksualaca.Čak su mi jako simpatični.Imam nekoliko prijatelja koji su gay i baš su mi super.Jedino me nekada smeta što su neki od njih hipersenzibilni i pekmezavi pa mi je to malo stupidno.Stvarno ne razumijem ljude koji bi ih udarali,mrze ih i sl...Zašto vam toliko smetaju?
__________________ Ono što te ne uništi,ojača te !!! |
| | |
| | #89 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Citat:
__________________ nisam zgodan al sam nezgodan | |
| | |
![]() |
| Tagovi: homoseksualcima, imate, kakvo, mis ljenje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:55.

, no sama pomisao na to mi govori, ma koliko god oni bili "OK", oni su psihički poremećene osobe i nisu jebeno normalni. Kraj rođaci.

---ex moderator---