| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kakvu kavu pijete? u Društvo forumu; kakvu kavu pijete u kafićima, kakvu si doma pravite? imate neke "fetiše" ili kako vam se napravi?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Offline | Re: Kakvu kavu pijete? U kafiću rijetko pijem kavu, ako je prošlo podne već naručujem pivu , al kad je pijem to je uvijek kava s mlijekom (ili kako god se to već stručnije zove )Doma uvijek sam kuham kavu,tursku i uvijek je popijem bar 2 deci, s jako jako malo šećera, bez mlijeka ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Kakvu kavu pijete? Vani pijem ili bijelu kavu ili nesscaffe classic. A kod kuće pijem nessicu, ali mi dođe vrijeme kad mi toliko dopizdi da je ne mogu ni okusiti Onda pijem tursku sa puno mlijeka...ona je uvijek super ![]() A ona capuccina od čokolade, vanilije ili klasične, ne mogu ni smisliti Riga mi se već od tog mirisa ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| next best thing | Re: Kakvu kavu pijete? doma pijem tursku za mrtve probudit, a na poslu kavu s mlijekom i da mi konobarica promiješa šećer sa sisom. ![]()
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
![]() |
| Tagovi: kava |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:41.

, al kad je pijem to je uvijek kava s mlijekom (ili kako god se to već stručnije zove 
Onda pijem tursku sa puno mlijeka...ona je uvijek super