| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kakvu kavu pijete? u Društvo forumu; doma tursku jaku sa šećerom i malo mljeka vani ovisno kako mi dođe uglavnom machiatto... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #122 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,997
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvu kavu pijete? ne pijem kavu,svoju dozu kofeina dobijem u coli i nikad nisam pospan
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #123 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvu kavu pijete? Tursku, ne jako slatku s mlijekom, u birtijama baš kavu više i ne pijem, osim ak znam da je fakat dobra (a ne žufka ili potjeruša) ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #124 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 19-10-06 Lokacija: Slavonski Brod
Poruka: 1,898
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvu kavu pijete? Nescafe Classic, bez ikakve pjene od vrelog mlijeka, to ne podnosim. Hladno mlijeko samo i to je to. Crvena Nescafe šalica, 2-3 dnevno.
__________________ All the money in the fuckin' world wouldn't buy me a second of trust or one ounce of faith in anything you're about...FUCK YOU ALL!!! |
| | |
| | #125 (permalink) |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvu kavu pijete? Imam pitanje vezano uz kofein ali mi se ne otvara nova tema pa ću tu... Zašto, recimo kod mene je tako, ma koliko god kave pijem (a to je dosta) i u bilo koje doba dana, ne djeluje mi razbuđivajuće. Npr., mogu u 9 pipiti kavu i pol sata nakon toga otići spavati bez nekakvih problema? Ili, ako trebam dugo biti budna, a pospana sam, kava me uopće ne razbudi?
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #126 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvu kavu pijete? Citat:
![]() ![]() ![]()
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! | |
| | |
| | #128 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Kakvu kavu pijete? Citat:
__________________ people laugh at me because I'm different...I laugh at them because they are all the same | |
| | |
| | #129 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvu kavu pijete? nije istina,ja nemam lose nalaze,mozda malo onaj bilirubin i ggt ali to nema veze s jetrom ![]()
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #130 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 14-05-06 Godina: 25
Poruka: 527
![]() | Re: Kakvu kavu pijete? veliku s mijekom i dva secera. nisam nesto izbirljiv. i vrlo rijetko mjenjam obicaj.
__________________ "... I love you just a little bite less then Pearl Harbor sucked...I need you just as much as Matt Damon needs acting classes..." |
| | |
![]() |
| Tagovi: kava |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:53.

All the money in the fuckin' world wouldn't buy me a second of trust or one ounce of faith in anything you're about...FUCK YOU ALL!!!