| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kakvu kavu pijete? u Društvo forumu; Uvijek pijem isto... Standardna salica kave sa mlijekom i 1 secer... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #243 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Kakvu kavu pijete? Evo taman pijem kavu kad izletilo ovo pitanje na glavnoj stranici... Najdraža mi je turska...ali na poslu ujutro popijem duži espresso sa malo hladnog mlijeka (jelda sam originalan... ) Inače i ja sam smanjio, tako da mi dnevno ispadnu dvije kave u vrh glave....Ali onu jutarnju još ne propuštam...to mi je jako bitno, kako zbog navike, tako i, vezano s navikom, poradi razbuđivanja....jednostavno ako ne popijem tu jutarnju nisam baš 100% učinkovit.... EDIT: da, jako malo šećera, za tursku pola male žličice, a za espresso pola one kesice....
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
| | #244 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 26
Poruka: 1,457
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvu kavu pijete? Citat:
lalala... ![]() samo još da znamo u koju stranu miješaš šećer ![]() OT: običnu, malu, 1 šećer, i čašu vode obavezno, 1 dnevno... | |
| | |
| | #247 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 9,144
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvu kavu pijete? doma pijem tursku...ujutro prije posla 2 šalice (male)...nakon toga ne moram piti cijeli dan ako već pijem u kafiću ondas preferiram mali makijato sa hladnim mlijekom
__________________ |
| | |
| | #248 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 892
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvu kavu pijete? U zadnje vrijeme doma tursku, a vani i na poslu nes pola pola, pola vruće vode pola hladnog mlijeka....
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| | |
| | #249 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Kakvu kavu pijete? Doma Nesicu pola vruće vode, četvrt hladnog mlijeka i četvrt hladne vode U kafiću kratki makiato Na poslu iz automata kratku sa svim a zapravo mi je najdraži onaj purgerski: kratki husban i baltač
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski Zadnji Uredio Maslow : 30-06-08 u 10:37. |
| | |
![]() |
| Tagovi: kava |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:38.

) Inače i ja sam smanjio, tako da mi dnevno ispadnu dvije kave u vrh glave....