Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kakvu kavu pijete? u Društvo forumu; evo ova me stara poslovica nagnala da nešto napišem...

Odgovor

Opcije Teme
Star 30-06-08, 15:04   #251 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 4,363
saban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic
Re: Kakvu kavu pijete?

evo ova me stara poslovica nagnala da nešto napišem

"Bolje svašta jesti nego svašta govoriti."
saban sajnovic je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-06-08, 15:15   #252 (permalink)
Akademik Foruma

saban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavan

jbg prošlo 10 minuta

evo ova me stara poslovica nagnala da nešto napišem.
Kraljević Marko pio je vino i pola je davao svome šarcu.
Braća jugovići i njihov bogdan jugović nisu bili zadovoljni time jer su bili žedni pa su tužili oblasnom agi, marka, da daje vino šarcu a oni žedni ostali. Aga je pozvao Marka u svoj šator,a prije toga rekao svojim vazalima da otmu marku šarca no marko ih je nadmudrio. Onako polupijan sve ih iskasapio i nabio na kurach ceo agin harem. Posle je majka jugovica preminula od alkohola a Marko je ukinuo svadbarinu koja se u ono vreme davala agi.
Inace pola pije pola šarcu daje, u narodu volovima orete njivu i normalno je da date dio uroda volovima, ako orete konjima dio ide konju. Da nebi bilo kao ono u onom vicu kad je cigo hteo da vidi koliko će šarac da izdrži bez hrane pa crko, a taman ga hteo da nahrani. Posle su šarca zamenili traktori ali dio letine ne daje se traktoru nego u novije vreme kroz biodizel moze ponovo da se upotrebi poslovica:"pola pije pola šarcu daje". Traktorom radite i posle mu dio letine pretvorene u biodizel date da jede.
E sada šta ćemo sa autima, ne oru a jedu biodizel. To neznam.
Ima i ono kod privatnika, pola daje radniku a pola državi,a udomačila se i ona pola preko računa a pola na ruke (verovatno se misli na ono malo mimo pdv-a)

ćek, ćek ćek jel ovo opće tema o pola pije ili kafi.
jebiga kad fatboy izvuce iz rukava nešto sve te asocira i skreneš sa tematike problema

inače upravo sada pijem kafu kao napoj jer mi se nije dalo da odem u dućan i skuvo sam samo sa jednom žlicicom a celu đezvu.
Možda sam trebao da skuvam samo jednu šolju, al jebiga šta je bolje kvaliteta il količina

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-06-08, 15:58   #253 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 18-01-08
Godina: 24
Poruka: 1,268
latoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu auru

Sabane a da ti ipak nisi prikriveni bodulić?
Odgovori sa citatom
Star 30-06-08, 16:03   #254 (permalink)
Akademik Foruma

boduli nisu škrti
Odrasli u vrlo teškoj situaciji, većnih kriza hrane i vode. Škrta zemlja i nebo. Krš. Morali su da štede ali poznavajući današnje otoćane, pogotovo one sa Pašmana potpuno sam promenio sliku. Ljudi sa pašmana su jako druželjubljivi i gostoprimivi. Isto bih rekao i one sa otoka Krka i Cresa pa i Lošinja (izuzev dimnjačara )

Odgovori sa citatom
Star 30-06-08, 16:06   #255 (permalink)
wayward

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,559
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

Citat:
Pravi autor: Maslow Pogledaj Poruke

a zapravo mi je najdraži onaj purgerski:
kratki husban i baltač
su to neka sexualna pomagala, jao jadna Matilda
.....(_/.......)../....
...............(_/......

おとわるいなー
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-06-08, 16:10   #256 (permalink)
prof. Foruma

latoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: saban sajnovic Pogledaj Poruke
boduli nisu škrti
Odrasli u vrlo teškoj situaciji, većnih kriza hrane i vode. Škrta zemlja i nebo. Krš. Morali su da štede ali poznavajući današnje otoćane, pogotovo one sa Pašmana potpuno sam promenio sliku. Ljudi sa pašmana su jako druželjubljivi i gostoprimivi. Isto bih rekao i one sa otoka Krka i Cresa pa i Lošinja (izuzev dimnjačara )
Sabane bila je to šala !!!

Što da ti kažem - i ja jako volim Pašman tj. jednog Pašmanca
(i njega zafrkavam za bodulsku kavu)
Odgovori sa citatom
Star 30-06-08, 16:13   #257 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: latoa Pogledaj Poruke
Sabane bila je to šala !!!

Što da ti kažem - i ja jako volim Pašman tj. jednog Pašmanca
(i njega zafrkavam za bodulsku kavu)
pa reci iz kojeg je mesta, mozda ga znam jel iz tkona
a što se tiće kafe, kakvu pijete :nagu il neku drugu i jel stavljaš šeker il sladilo u tabletama one tabletice ( kako se zovu)
jel koristiš smeđi šećer
pričaj nam malo o kafi sa pašmancem i u kojem mestu pijete kafu. Zapljuskuju li valovi vaše šalice

Odgovori sa citatom
Star 30-06-08, 16:39   #258 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: saban sajnovic Pogledaj Poruke
pa reci iz kojeg je mesta, mozda ga znam jel iz tkona
a što se tiće kafe, kakvu pijete :nagu il neku drugu i jel stavljaš šeker il sladilo u tabletama one tabletice ( kako se zovu)
jel koristiš smeđi šećer
pričaj nam malo o kafi sa pašmancem i u kojem mestu pijete kafu. Zapljuskuju li valovi vaše šalice
Kava na Pašmanu je , tamo jednostavno vrime stane. Ime mista ću izostaviti, jer ono što volim kod foruma je takva vrsta privatnosti (nije Tkon).
Ja i Pašmanac kavu pijemo ujutro, ja je pijem i popodne, ali onda sama jer je on manji kavopija od mene. Ujutro je turska zakon, njemu s mlikom meni bez. Koristimo bili šećer, smeđi niš ne valja. Kad je ja radim popijemo cilu, kad on onda od pola - ubit će me zbog ovog.
A kad smo oboje lini potražimo pomoć dobre tete konobarice.
Što se tiče ovih valova i šalice kave - baš sam si nedugo nabavila malu termosicu u kojoj nosim kavu na kupanje

S kim ti najradije piješ kavu? Je li tvoju prskaju valovi?
Odgovori sa citatom
Star 30-06-08, 18:19   #259 (permalink)
Akademik Foruma

ovo mliko me podsetilo na slavoniju, oni mislim kažu mliko. Ja popijem kafu uvek i svagde i sa bilo kime. Mogu ih popiti na litre. Najdraža mi je u društvu ženske osobe

bez traperica

Odgovori sa citatom
Star 30-06-08, 20:17   #260 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 18-06-08
Poruka: 1,474
tendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznat

ne volim i ne pijem kavu
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kava

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 14:49.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114