| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kakvu kavu pijete? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Kiki je gazda, a mama je uvijek u pravu ma shvatite me, ja spamam zbog ljubavi... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #53 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-11-06
Poruka: 63
![]() | Re: Kakvu kavu pijete? Doma naravno Nescaffe 3 u 1 jer ga najlakše napravim.. A u kafiću kakvog konobar donese.. Nisam kavopija ali kad mi treba nije bitno... ![]()
__________________ Ako zvuči predobro da bi bilo istinito, onda tako i jest. |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Veteran | Re: Kakvu kavu pijete? Preko tjedna na poslu iz automata, a za vikend tursku, crnu s vrlo malo šećera
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Kakvu kavu pijete? Na poslu iz automata kratku s mlijekom, u kafićima i restoranima makijato ili kratku s Vekijom, a kod kuće nesicu od 2 dl.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Veteran | Re: Kakvu kavu pijete? Jel vekija odvojeno ili ju uliješ u kavu? ![]() Edit: 3000-ti jubilarni post ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum Zadnji Uredio Joks : 09-01-07 u 07:41. |
| | |
| | #59 (permalink) |
| charolastra | Re: Kakvu kavu pijete? Kad sam u gradu pijem macchiato ili ness, doma ne pijem kavu...
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum Zadnji Uredio Wamp : 09-01-07 u 14:44. |
| | |
![]() |
| Tagovi: kava |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:44.

vino,voda,sex,sloboda