| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kandidati za VIP članstvo u Društvo forumu; Joks nam razbija iluzije sve, ooo...neeee...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,274
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kandidati za VIP članstvo Onda Anthony ti ništa drugo ne preostaje nego da kreneš u spam do 5 milja ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| |
| | #14 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kandidati za VIP članstvo neko ne zna pravila ![]() 3000 je granica ![]()
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| |
| | #16 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Kandidati za VIP članstvo pravila su pravila samo broj poruka nije bitan nego pridonošenje forumu netko može u 20000 topica napraviti apsolutno ništa na forumu osim komentara i zajebancije a neko u 500 topica može napraviti čuda i pridonjeti forumu pun kufer dobrih stvari ali ponavljam pravila su pravila
__________________ "I'm going to make him an offer he can't refuse" |
| |
| | #17 (permalink) |
| Offline | Re: Kandidati za VIP članstvo Žao mi je... Spamanje nije dobrodošlo na ovom forumu Tebi nitko nije niti pitao koje bi kriterije ti uzeo ![]() ![]() ...bila granica ![]() Tako je dogovoreno na velikom vijeću foruma i takvo pravilo za sad stoji. Svi korisnici koji skupe preko 5000 postova ulaze u kandidaturu za vip člana, znači ne postaju automatski vip član. Moderatori onda odluče jel taj korisnik došao do tog broja poruka spamajući (onda neće postati vip član) ili normalnim sudjelovanjem na forumu (onda postaje vip član). Dosadašnji vip članovi koji su se birali po neki drugim kriterijima i dalje ostaju vipovci. Zato se ne čudite ako je netko vip a nema još 5000 poruka.
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
| | #18 (permalink) | |
| side scrolling arcade action gamer | Re: Kandidati za VIP članstvo ![]() Citat:
![]()
__________________ What a hell am I doin here? I don't belong here. | |
| |
| | #19 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Kandidati za VIP članstvo nema frke pa doci cu ja do 5000 komada bez spama doci ce i moje vrime to tako ide kao u kvartovima stariji su vladali i meni prodavali ciglu sad ja prodajem ciglu i vladam i to tako ide ali sigurno ima sad netko ko je kandidat
__________________ "I'm going to make him an offer he can't refuse" |
| |
| | #20 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,134
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kandidati za VIP članstvo ...da bi nas udavila!!! Shvatam da je ovo ozbiljna stvar, treba organizovati IZBORE, i to o trosku drzave, 'udariti' reklamu na TV-u!
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:36.