Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kandidati za VIP članstvo u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Joks Spamanje nije dobrodošlo na ovom forumu Ma ja sam se samo šalio što se tiče ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 26-12-07, 18:15   #21 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 21
Poruka: 3,276
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi
Re: Kandidati za VIP članstvo

Citat:
Pravi autor: Joks Pogledaj Poruke
Spamanje nije dobrodošlo na ovom forumu
Ma ja sam se samo šalio što se tiče spama

Citat:
Pravi autor: Joks Pogledaj Poruke
Tako je dogovoreno na velikom vijeću foruma i takvo pravilo za sad stoji.
Svi korisnici koji skupe preko 5000 postova ulaze u kandidaturu za vip člana, znači ne postaju automatski vip član. Moderatori onda odluče jel taj korisnik došao do tog broja poruka spamajući (onda neće postati vip član) ili normalnim sudjelovanjem na forumu (onda postaje vip član).
Dosadašnji vip članovi koji su se birali po neki drugim kriterijima i dalje ostaju vipovci. Zato se ne čudite ako je netko vip a nema još 5000 poruka.
Slažem sa ovim i s onim što je reko anthony pravila su pravila i s onim da neko može doprinijet forumu u 500 poruka više nego neko u 5000, i još nešto, spamerina se ne treba dopustit da dođu uopće do 5000 poruka što se mene tiče
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 26-12-07, 18:42   #22 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 22-10-05
Godina: 25
Poruka: 2,548
Anthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Anthony

da nema spamiranja na forumu

mrzim spam
Star 26-12-07, 18:45   #23 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Godina: 23
Poruka: 3,575
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto

ne znam koga da predlozim kad nema forumasa koji nisu moderatori ili vip clanovi sa 5000 poruka

ja bi predlozio wolf hr-a i cinu
Star 26-12-07, 18:49   #24 (permalink)
dr.sc. Foruma

Anthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masi

mislim da wolf-hr definitivno i vuxs
Star 26-12-07, 18:51   #25 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,200
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

Ako je granica 5000 poruka, to znači da ću ja taj kriterij zadovoljiti negdje oko 2015. godine. To je još uvijek prije nego će Hrvatska ući u EU
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 26-12-07, 18:52   #26 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Godina: 23
Poruka: 3,575
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Anthony Pogledaj Poruke
mislim da wolf-hr definitivno i vuxs
da,vuxsa sam zaboravio,prospero po mome misljenju
Star 26-12-07, 18:53   #27 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 21
Poruka: 3,276
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

Ma svaka čast svima, iako niste vip i anthoyju i wolf-hr i ostali
Star 26-12-07, 18:53   #28 (permalink)
dr.sc. Foruma

Citat:
Pravi autor: mirin979 Pogledaj Poruke
da,vuxsa sam zaboravio,prospero po mome misljenju

da dai imoj frend prospero samo ima malo postova jebiga

daka stvarno si frend ali doče moje vrime
Star 26-12-07, 19:10   #29 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,197
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Kao što vidite uzimamo u obzir i ljude sa manje koji su da ne kažem korisni ali imaju odlične postove, bilo u ozbiljnim dijelovima foruma ili u onim drugima.

Sa druge strane oni koji su svadljivi ili haraju po upoznavanju i druženju npr a cilj im nije zabava nego spam teško da će biti uzeti u razmatranje.

Uostalom kolega Joks je to odlično objasnio

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Star 26-12-07, 19:29   #30 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-11-07
Godina: 15
Poruka: 202
toy_doll se izdvaja iz mase

ja ja ja ja i opet ja ....zasto ne...haha....sala
Zatvorena Tema

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:19.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111