| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi klempave uši u Društvo forumu; da li imate klempave uši, da li bi vam bilo neugodno biti s nekim u vezi da je zgodan/... |
| Vidi Rezultate Anketa: Da li imate klempave uši? | |||
| Imam i ponosim se time.. | | 10 | 14.29% |
| Nemam.. | | 60 | 85.71% |
| Glasači: 70. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,474
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | klempave uši da li imate klempave uši, da li bi vam bilo neugodno biti s nekim u vezi da je zgodan/zgodna i sve to, ali da ima klempave uši..kako riješavate problem klempavih ušiju? Da li pustite dužu kosu pa da vam prekrije uši ili uši učvršćujete nekom metodom tipa..nekim lijepilom za drvo ili uzmete onu gumicu od balona (ona jača) ili onu slabiju s kojom se ona kutija s jajima učvrsti ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: klempave uši pa zavisi! ako nisu jako, baš ono jako klempave nebi uopće bil bed! občno se to rješava estetskim zahvatom, najjednostavnije, iako sam ja mišljenja da i nije potrebno raditi neke preinake! i klempave uši čine nečiju osobnost! u globalu ne vidim ništa loše i ružno u njima, a i vjerojatno me nebi sputavale u nekim namjerama, gotovo sigurno
__________________ nisam zgodan al sam nezgodan |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: klempave uši Samo jedno... Iako sam zbog toga bio predmetom 'sprdnje' kad sam bio mlađi, o operaciji nikad nije bilo govora. Kako su mi starci rekli- bar sam imao 'radar' za kretene, dok drugi trebaju čekati da upoznaju druge i vidi jesu li kreteni, ja sam po 'zajebavanju' to mogao odmah otkriti. ![]() P.S. recimo, jedna moja (onda) najbolja frendica to godinama nije ni skužila, dok joj ja nisam rekao. Reakcija je bila 'Vidi stvarno! Ideeš!' ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde Zadnji Uredio Wolf-HR : 15-06-07 u 14:40. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: klempave uši Imao sam kad sam bio klinac, ali srećom su se vratile u normalu sa godinama
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,227
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: klempave uši Nemam klempave usi, ali mi ne smeta kad netko ima malo klempave to zna bit i slatko. Sad ako su ekstremno klempave i ako te bas "gledaju",to bi trebalo operirat,znam neke ljude koji su to operirali, al su imali bas,bas ekstremne, i sad puno lipse izgledaju.
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: klempave uši Imam savršene uši... ![]()
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
![]() |
| Tagovi: klempave, us i |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:09.

Iako sam zbog toga bio predmetom 'sprdnje' kad sam bio mlađi, o operaciji nikad nije bilo govora. Kako su mi starci rekli- bar sam imao 'radar' za kretene, dok drugi trebaju čekati da upoznaju druge i vidi jesu li kreteni, ja sam po 'zajebavanju' to mogao odmah otkriti. 
Reakcija je bila 'Vidi stvarno! Ideeš!'