| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi klempave uši u Društvo forumu; A gle ak su tak klempave da nemre normalno hodat jer otpor zraka mu hoće strgat glavu dok trci onda ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Da li imate klempave uši? | |||
| Imam i ponosim se time.. | | 10 | 14.29% |
| Nemam.. | | 60 | 85.71% |
| Glasači: 70. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,072
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: klempave uši A gle ak su tak klempave da nemre normalno hodat jer otpor zraka mu hoće strgat glavu dok trci onda treba otici Glumicicu. No ako su uobičajeno klempave onda sve OK. Kod zena volim da su klempave. Kod blowjoba mo's primit za usi pa malo pomoći u određivanju pravilnog ritma i kod doggya je OK primit za vleha ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,334
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: klempave uši Ne smetaju mi klempave uši, ne obraćam ja pozornost na to Ali ono što sam kao mala uvijek obožavala je kad bi mi neka prijateljica došla spavat onda dok ne zaspem trljat joj uši... možda zvuči čudno ali to me smirivalo... a i to sad volim radit.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Godina: 24
Poruka: 184
![]() ![]() | Re: klempave uši Citat:
: :ja imam velike debele, mesnate, crvene i klempave uši.. i ponosan sam na to.... skrivam ih vrećicom
__________________ shit happens... every day! | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,690
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: klempave uši Nemam klempave uši,a i ni ne primječujem kad netko ima ne gledam baš previše tko kakve uši ima!A i da netko ima klempave uši ne bi mi smetalo!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #18 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: klempave uši nisam klemponja ![]() ali ne znam zasto bi nekoga "osuđivao" jer je klemponja...covjek ko covjek
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #20 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,690
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: klempave uši Ne,al možda tebi smetaju dok hodaš,ili drugim ljudima kad ih klepneš po glavi s njima kad se gibaš! E uši ti fakat brutalno izgledaju! ![]()
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
![]() |
| Tagovi: klempave, us i |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:06.

Ali ono što sam kao mala uvijek obožavala je kad bi mi neka prijateljica došla spavat onda dok ne zaspem trljat joj uši... možda zvuči čudno ali to me smirivalo... a i to sad volim radit.
Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!