Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi klempave uši u Društvo forumu; Pa da,kada hodam ulicom moram paziti da nekome oči ne iskopam!...

Vidi Rezultate Anketa: Da li imate klempave uši?
Imam i ponosim se time.. 10 14.29%
Nemam.. 60 85.71%
Glasači: 70. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-06-07, 21:36   #21 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,203
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar
Re: klempave uši

Pa da,kada hodam ulicom moram paziti da nekome oči ne iskopam!
Fearless Mastermind je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-06-07, 21:54   #22 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,691
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Ajoj!A smanjit će se s vremenom!

Nego da se vratimo temi ne!
Moja frendica iz razreda je išla na operaciju ušiju,jer ima kao klempave!Mislim malo jesu,al fakat ful malo,i na kraju je prije operacije odustala jer ju je bilo trta!Na kraju je njoj došlo iz dupeta u glavu da je ljepa onakva kakva je i da ne treba ništa mijenjati na sebi,pa tako ni uši!
Mnogi ljudi imaju razne komplekse oko različitih djelova tijela i kad bi svi išli sve popravljat kao prvo svi bi bili prekrasni i samo bi išli na što više operacija da bi bili prekrasniji od svoje susjede koja ima novo napunpano poprsje,kao drugo svu lovu bi potrošili na mjenjanje izgleda i kao treće počeli bi se raspadat ko majkl đekson!
Tak da svi imaju svoje mane i svoje atribute,al takva sitnica kao što su klempave uši ne bi trebale biti problem jer ima puno gorih stvari od toga!
Odgovori sa citatom
Star 16-06-07, 20:30   #23 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-03-07
Godina: 24
Poruka: 184
baselover se izdvaja iz masebaselover se izdvaja iz mase

ja sam čuo da se operacija za deklempaviziranje obavlja ambulantno i uopće nije skupa ni bolna.

samo ze zareže jedan komadić iza uha i zategne s koncem, i to
zacijeli za koji tjedan.
Odgovori sa citatom
Star 16-06-07, 20:42   #24 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,691
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Pa da je to tak jednostavno nitko ne bi imo klempave uši!O čem mi pričamo?
Odgovori sa citatom
Star 16-06-07, 21:05   #25 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,776
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Pa to se tako radilo i kad sam ja bio klinac, samo je pitanje čemu se zafrkavati s tim...
Odgovori sa citatom
Star 16-06-07, 21:23   #26 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,132
Lulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavan

Nemam klempave usi ,ali moja rodjena sestra je imala,ali ne bas puno vec eto njoj je to smetalo pa je otisla na operaciju. Meni licno ne smeta kad neko ima malo klempave.Niko nije savrsen , zato mi i ne smeta.
Odgovori sa citatom
Star 16-06-07, 21:44   #27 (permalink)
Banned

Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Lulu Bg Pogledaj Poruke
Niko nije savrsen , zato mi i ne smeta.
Osim mene!
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-06-07, 21:46   #28 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,132
Lulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavan

Hah, i mene , naravno!
Odgovori sa citatom
Star 16-06-07, 21:50   #29 (permalink)
Banned

Citat:
Pravi autor: Lulu Bg Pogledaj Poruke
Hah, i mene , naravno!
Joj,jebiga dao bi ti rep za savršenost,ali nemogu!
Odgovori sa citatom
Star 16-06-07, 22:00   #30 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-03-07
Godina: 24
Poruka: 184
baselover se izdvaja iz masebaselover se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Eleonora Pogledaj Poruke
Pa da je to tak jednostavno nitko ne bi imo klempave uši!O čem mi pričamo?
to je tako jednostavno
ima ljudi koji su zadovoljni sami sa sobom upravo onakvi kakvi jesu

ko npr. barbra streissand, ima poveći nos ali je takva poznata
i uopće joj nije bed
i will smith isto npr. klempav je, al se voli šalit na svoj račun
to su mi ok ljudi
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: klempave, us i

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:05.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114