| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Klub 6000 u Društvo forumu; Evo pošto sam se malo vratio iz kluba 13000 u klub 5000 mogu ispraviti propust i početi otvarati klubove ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| charolastra | Klub 6000 Evo pošto sam se malo vratio iz kluba 13000 u klub 5000 mogu ispraviti propust i početi otvarati klubove na parni broj ![]() Dakle, stigoh do 6000 ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum Zadnji Uredio daidza : 07-07-07 u 14:42. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Klub 6000 heheh cestitam ...ali imam neki osjecaj da si stavio nulu viska u konacnu brojku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana Zadnji Uredio dave : 07-07-07 u 14:36. |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| charolastra | Re: Klub 6000 Citat:
Evo popravio ![]() Hvala svima
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Offline | Re: Klub 6000 Daidza pa ti nemaš 6000 postova ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| charolastra | Re: Klub 6000 Sad više ne, sam sebi obrisao ![]() Za par dana se vraćam u klub ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: 6000, klub |
« Klub 3000
|
Pijani SMS-ovi... »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:05.