Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Klub 9000 u Društvo forumu; U duhu otvaranja klubova na okrugli broj otvaram ovaj za sve sa 9000+ postova Trenutno nam kronično fali članova ali ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-05-07, 01:11   #1 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 18,560
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza
Klub 9000

U duhu otvaranja klubova na okrugli broj otvaram ovaj za sve sa 9000+ postova

Trenutno nam kronično fali članova ali vjerujem da će se ubrzo popuniti

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-05-07, 01:11   #2 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,936
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan
Re: Klub 9000

dobar si..hehe

slay je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-05-07, 01:13   #3 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,433
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

čestitke i pohvale od mene
prospero je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-05-07, 01:14   #4 (permalink)
charolastra

daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

I tebe se čeka slay

Hvala prospero

Šta reći nego: Spamm on

daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-05-07, 01:14   #5 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

čestitam!

..a za jedno par godina svi ćemo ti se pridružiti
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-05-07, 01:17   #6 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-05-06
Poruka: 286
markoivan ima ono neštomarkoivan ima ono neštomarkoivan ima ono neštomarkoivan ima ono neštomarkoivan ima ono neštomarkoivan ima ono nešto

E moj dragi spameru, trebao si odmah otvoriti klub 10.000 jer ćeš do kraja mjeseca biti i u njemu.
Odgovori sa citatom
Star 09-05-07, 01:17   #7 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,292
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Cestitam...
A jesi brz, ako se nastavim ovako vuc, ja cu ti se pridruzit sa nekih 70 godina...
Odgovori sa citatom
Star 09-05-07, 01:19   #8 (permalink)
charolastra

Samo polako ljudi, ja sam utro put, vama će biti lakše

I nemojte mi spamati po forumu, ugledajte se na mene

Hvala svima na čestitkama

daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-05-07, 01:22   #9 (permalink)
4nick8or

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,419
pharaoh je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

Citat:
Pravi autor: markoivan Pogledaj Poruke
E moj dragi spameru, trebao si odmah otvoriti klub 10.000 jer ćeš do kraja mjeseca biti i u njemu.
true

nema veze, kongračulejšn ju ar d vinr of d spem kompetišn of d jr 2007, ju dont hef tu plej eni mor, der iz no čens det samvan vil bit ju
.....(_/.......)../....
...............(_/......

おとわるいなー
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-05-07, 01:24   #10 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,344
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Spamatori jedni
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: 9000, klub

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:05.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114