| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Klub ljubitelja pidžama u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: anthlon Volim se kiselit u pidžami do podne. (u onim lijepim s uzdužnim prugama ) dole ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Kvarner
Poruka: 103
![]() ![]() | Re: Klub ljubitelja pidžama Evo i mene, nikako spavati u pidžami, više volim kao i Jogobela staru izlizanu dva broja preveliku majicu, kratkih rukava i ljeti i zimi. One prugaste, sklizave pidžame- možeš skliznut s kreveta, a koliko ti tek vremena treba da je skineš ili obučeš.
__________________ Amor omnia vincit. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| charolastra | Re: Klub ljubitelja pidžama Nemam nijednu, ne sjećam se jesam ikad imao Ali na curama mi je to lijepo vidjeti
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #19 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,154
![]() ![]() ![]() | Re: Klub ljubitelja pidžama kad sam cijeli dan doma...ne izlazim iz piđame,najudobnije mi je u tom...al inače više volim neke majice obuć za spavanje,jedino ako je baš jako hladno,onda u piđami spavam...... |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Klub ljubitelja pidžama Citat:
cili dan sam (kad sam doma, naravno) u pidžami, a kad triba ić spavat isto kao i petrica je skidam... ![]() koliko je članarina.... ![]() kant mi in!!!
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:40.

)