| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Klub ljubitelja pidžama u Društvo forumu; ja samo kupim donji dio koji nalikuje na pidžamu...i majica kratkih rukava-to po zimi... ljeto-boxerice... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,546
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klub ljubitelja pidžama ja samo kupim donji dio koji nalikuje na pidžamu...i majica kratkih rukava-to po zimi... ljeto-boxerice
__________________ ...for those who seek perfection there can be no rest this side of the grave..... |
| | |
| | #22 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,257
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klub ljubitelja pidžama Nemam neko posebno misljenje o pidamama, imam ih doma, ali vecinom nosim XXXXXXXXL majice i samo neke bokserice na to...ugodnost prije svega ![]()
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
| | #23 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klub ljubitelja pidžama ja si non stop kupujem one od satena, sa snoopyjem, Garfieldom.. i tak... malo sam pobebila! ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #25 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 20
Poruka: 2,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klub ljubitelja pidžama imam ja jednu plavu ful mekanu pidžamu! obožavam ju!
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #26 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klub ljubitelja pidžama hmm... ljeto<? prevruce. samo gacice zima- hmm... imam jako jako mekanu rozu pidzamu. jako topla. pa mi bude prevruce pa gornji dio skinem ![]()
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #30 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Klub ljubitelja pidžama Jel se mogu ja pridružiti, ja obožavam pidžame, preko vikenda sam cijeli dan u njima, ne mogu bez nje, kada se vratim iz škole presvlačim se u pidžamu, bilo koje vrijeme, kada god sam kod kuće pidžama je na meni!!!!!
__________________ Amicus certus in re incerta cernitur Dobar prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:14.

Pali gume a ne dušu