Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Klub ljubitelja pidžama u Društvo forumu; ja samo kupim donji dio koji nalikuje na pidžamu...i majica kratkih rukava-to po zimi... ljeto-boxerice...

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-01-08, 21:47   #21 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,546
pajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masi
Re: Klub ljubitelja pidžama

ja samo kupim donji dio koji nalikuje na pidžamu...i majica kratkih rukava-to po zimi...

ljeto-boxerice
Odgovori sa citatom
Star 13-01-08, 22:59   #22 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,257
vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat

Nemam neko posebno misljenje o pidamama, imam ih doma, ali vecinom nosim XXXXXXXXL majice i samo neke bokserice na to...ugodnost prije svega
Odgovori sa citatom
Star 13-01-08, 23:03   #23 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,192
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto

ja si non stop kupujem one od satena, sa snoopyjem, Garfieldom.. i tak... malo sam pobebila!
L o r e n a je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-01-08, 10:13   #24 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-01-08
Godina: 29
Poruka: 1,099
Drizzt se izdvaja iz maseDrizzt se izdvaja iz mase

Donji dio koristim kao trenirku za po doma, gornjih 5 stoji u ormaru i čeka da nestane grijanje u zgradi, pa da ih obučem!!!
Drizzt je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-01-08, 10:24   #25 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 12-01-07
Godina: 20
Poruka: 2,233
trip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu auru

imam ja jednu plavu ful mekanu pidžamu! obožavam ju!

"bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..."
trip je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-02-08, 04:31   #26 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

hmm... ljeto<? prevruce. samo gacice
zima- hmm... imam jako jako mekanu rozu pidzamu. jako topla. pa mi bude prevruce pa gornji dio skinem
Odgovori sa citatom
Star 01-02-08, 21:12   #27 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 28-03-07
Godina: 18
Poruka: 2,329
tamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznat

nevolim pidžame
Yeah
tamijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-02-08, 21:20   #28 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-01-08
Godina: 20
Poruka: 440
potemkin.hr se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku potemkin.hr

Sad po zimi furam majice s kratkim rukavima, po ljeti pak samo boxerice (topless ftw)
Odgovori sa citatom
Star 03-02-08, 18:35   #29 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-01-08
Godina: 22
Poruka: 1,643
starka ima spektakularnu aurustarka ima spektakularnu aurustarka ima spektakularnu aurustarka ima spektakularnu aurustarka ima spektakularnu aurustarka ima spektakularnu aurustarka ima spektakularnu aurustarka ima spektakularnu aurustarka ima spektakularnu aurustarka ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku starka

neeee! pidžami. Radije samo poveća majica
Try walking in my shoes
starka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-02-08, 00:28   #30 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-05-07
Godina: 16
Poruka: 1,364
speki576 se izdvaja iz masespeki576 se izdvaja iz masespeki576 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku speki576 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku speki576

Jel se mogu ja pridružiti, ja obožavam pidžame, preko vikenda sam cijeli dan u njima, ne mogu bez nje, kada se vratim iz škole presvlačim se u pidžamu, bilo koje vrijeme, kada god sam kod kuće pidžama je na meni!!!!!

Dobar prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji
speki576 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:14.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111