| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Klub nepozeljnih muskaraca u Društvo forumu; vex i ja smo na funkiciji domara...pa mi ne moramo placat... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #93 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Klub nepozeljnih muskaraca 200kn članarina? Ne ne. Pa za 200kn mogu nekoj platit da mi ga popuši i tako ću ispast poželjan onda i neću biti za ovaj klub. Smanjite malo. Može li kakav popust na ixicu? ![]()
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? |
| | |
| | #94 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Klub nepozeljnih muskaraca Citat:
I kad smo već kod privilegija, je mogu ja bit vip član kluba???
__________________ Rise up this mornin', Smiled with the risin' sun... "legend" opet moram obrazložit nick ---> link | |
| | |
| | #95 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,679
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klub nepozeljnih muskaraca dechki dechki.. ja sam rekao da je clanarina 50kn..ono da imamo za roštiljade i to..samo da mi je znati tko je to dignuo na 200...di je BLAGAJNIK?
__________________ Jebao ne jebao, godine kurcu prolaze |
| | |
| | #96 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,396
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klub nepozeljnih muskaraca Evo ja se javljam za redara, koga treba istamburat ? ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #97 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Klub nepozeljnih muskaraca Ma to ja uplatio 200kn na dugoročno, ostajem nepozeljan .A ministar financija nam još spava. I jer mogu ja bit taj vip član, ipak sam jedini iz lošinja pa makar počasni ![]()
__________________ Rise up this mornin', Smiled with the risin' sun... "legend" opet moram obrazložit nick ---> link |
| | |
| | #98 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,328
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klub nepozeljnih muskaraca Citat:
Buraz, ak plaćaš nekoj da ti ga popuši ispast ćeš sve samo ne poželjan ![]()
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... | |
| | |
| | #99 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,679
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klub nepozeljnih muskaraca evo..neka kazhu da i tetkaste pjesmice slushamo... Look who's alone now, It's not me. It's not me. Those three Wise Men, They've got a semi by the sea. Got to ask yourself the question, Where are you now? btw kad zatopli onaj financijer kaj je pobrao vam pare nekih 180kn po osobi bi mogao neki rostiljchek okrenuti negdje u prirodi da se urokamo,kaj kazhete?
__________________ Jebao ne jebao, godine kurcu prolaze |
| | |
| | #100 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,396
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klub nepozeljnih muskaraca A ko su ta 3 mudraca ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:14.

, ja sam uplatio svojih 200kn, još sad kad me ne prime....
--->