| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Klub nepozeljnih muskaraca u Društvo forumu; znači osudili ste se na tri opcije celibat,kurve ili jedni druge ?? koja je po vama najbolja opcija?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #142 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Klub nepozeljnih muskaraca Citat:
![]() može i kurve.... ![]() jebote, na trenutak sam pomislio ko' da sam lik iz Oz-a...
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... | |
| | |
| | #143 (permalink) |
| MrCina | Re: Klub nepozeljnih muskaraca se smijem ja uclaniti ? eo ovo sam ja : NEPOZELJNA- o to itekako jesam...naime, toliko sam nepozeljna da ljudi okrecu glavu od mene kad prolazim ulicom, rodjena majka prica sa mnom samo kad mora, psi kisu po meni i mnogim roditeljima sluzim kao predmet kojim zastrasuju djecu (preuzela sam ulogu baba roge )...a ovo mislim da ne moram ni spominjati s obzirom na ranije navedene opise- seksualni zivot mi je ravan nuli ![]() MUSKARAC- e i to sam...dakle, nemam sise, prdim, pljujem po ulici, podrigujem, pijem pivo, na forumu ali i u zivotu par puta vec prozvana muskarcem ![]() ako nista drugo...barem razmotrite moju usrdnu molbu ![]()
__________________ oces da ti operem sajbu? |
| | |
| | #145 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Klub nepozeljnih muskaraca Citat:
![]()
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:14.