| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Klub nepozeljnih muskaraca u Društvo forumu; i ja bi se uclanio ako ima jos slobodnih mjesta.................. |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #223 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Klub nepozeljnih muskaraca jel se moze razmotrit moje uclanjenje kao stalnog clana do godine gospodnje 2xxx neke, koji nikad nece napustit brod iako isti tone, koji nikad nece dvojiti rostilj, piva i dernek nasuprot dart vejderskog odreda suprotnog spola, koji ce uvijek bit nepozeljan i u svakom trenutku nedostupan zenskom rodu, koji ce jarbol svog broda ponosno glancat, koji se nece dat isprovocirat i navlec na harpunove mamce, koji ce bit jebeno odan svom KNM klubu i svirat trubu - ak i kad se uspije probudit na vrijeme nakon danonocnog ubijanja u pivi i zestici, koji ama nikad nece posumnjat u svoje postojanje u svoje ja u svoje ambicije i ciljeve te seksualnu orjentaciju, te najvaznije onaj koji nikad nece zaboraviti ponasanje zenskoga roda koje je dovelo do trenutacnog stanja....kaj trenutacnog....ovo je stanje koje cu ponosno isticati do smrti i nakon..... naravno....imam ambiciju iliti zelju da me se postavi za ministra financija....ne nuzno....moze i neka niza funkcija za pocetak....
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow |
| | |
| | #225 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Klub nepozeljnih muskaraca za kraj jedna prigodna - u malo prilagodenom obliku: Volim piti, Volim piti, Volim piti i ljubiti. Takvoga me majka rodi, Takav cu i ostariti! Koliko sam piva ja popio, Puno manje zena imao. Moje ludo srce nije biralo, Sve od reda ja sam cugao. Koliko sam kuna ja satrao, S puno manje zena spavao. Moje ludo srce nije stedilo, Svakom redom ja sam placao. Volim piti, Volim piti, Volim piti i ljubiti. Takvoga me majka rodi, Takav cu i ostariti! p.s. daidza daj spoji ove dve moje....nisam uspel bit tak brz....
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow |
| | |
| | #226 (permalink) |
| charolastra | Re: Klub nepozeljnih muskaraca ne moš bit ministar financija, zauzeto ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #227 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Klub nepozeljnih muskaraca ti si ak se ne varam ja tajnik i blagajnik....a ministar je nekaj cist drugo....malo sam promislil i zakljucil da mi to mjesto ne treba...nek curice po tebi sline....
| | |
| | #229 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klub nepozeljnih muskaraca vuxs još mi nije stigla uplatnica... šta ste tako neodgovorni? ![]()
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:28.

Pali gume a ne dušu