| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Klub nepozeljnih muskaraca u Društvo forumu; kad si nepoželjan znači u klubu si... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #231 (permalink) |
| charolastra | Re: Klub nepozeljnih muskaraca kad si nepoželjan ![]() znači u klubu si ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #232 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Moto susreti Godina: 19
Poruka: 2,422
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klub nepozeljnih muskaraca hvala, hvala ![]() ![]() ![]() iskoristio bih ovu priliku da se kandidiram za vozača i specijalca s autoputa...a ako nema takve funkcije molio bih nadležnbe da je uvedu.......moramo pokrenut ovu državu, potaknut gospodarski razvoj, i sve slično tome......neka glas nepoželjnih muškaraca odluči
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah Zadnji Uredio tamijan : 16-01-08 u 00:45. |
| | |
| | #233 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-02-07 Lokacija: Osijek Godina: 27
Poruka: 272
![]() ![]() ![]() | Re: Klub nepozeljnih muskaraca Evo još jednoga koji ispunjava sve kriterije... ![]()
__________________ "A me basta di sapere che mi pensi anche un minuto perché io so accontentarmi anche di un semplice saluto..." http://libar.bloger.hr/ |
| | |
| | #234 (permalink) |
| dobro,dosta zajebancije! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,564
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klub nepozeljnih muskaraca kaj mene pitash ja sam samo predsjednik..ja samo plachu okrechem..a kaj se daidze tiche..on je moja desna ruka,izbacivach utjerivac dugova i kamatar.. btw sam si napishi uplatnicu pa nisi valjda tak lijen..ak smo nepozeljni nismo i lijeni (iss kak serem)
__________________ Tko je jači od Chucka Norisa?? Ljubav Ante i Simone Gotovac! nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!! Ante Ante mislim na te' |
| | |
| | #235 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Klub nepozeljnih muskaraca predsjednice predlazem sebe kao vaseg cijenjenog vozaca....sto se tice vozila jel bi q7-ica bila ok....da znam javit rodi u lagermaxu da jednog frkne ispod stola kao neispravnog....full oprema naravno.... ![]()
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #236 (permalink) |
| charolastra | Re: Klub nepozeljnih muskaraca Ma evo uplatnice, i to one za vip članstvo ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #240 (permalink) |
| dobro,dosta zajebancije! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,564
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klub nepozeljnih muskaraca sam se zhalite.kaj mislish zbog cheg smo nepozeljni..ocete ostati nepozeljni ili kaj..pomirite se s tim ili neznam kaj..no uglavnom 200 cuna mislim da nije puno..
__________________ Tko je jači od Chucka Norisa?? Ljubav Ante i Simone Gotovac! nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!! Ante Ante mislim na te' |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:31.

sam se zhalite.kaj mislish zbog cheg smo nepozeljni..ocete ostati nepozeljni ili kaj..pomirite se s tim ili neznam kaj..no uglavnom 200 cuna mislim da nije puno..