| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Klub nepozeljnih muskaraca u Društvo forumu; zapravo i uzimate....pa ko će to sve pojest ili popit?! sigurno ne ja... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #252 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,684
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klub nepozeljnih muskaraca neznash ti koji su nashi kapaciteti..hehe..ima nas svakakvih. a neznam kaj toplko slinite po nama..pa kaj smo vam pozeljni ipak?
__________________ Jebao ne jebao, godine kurcu prolaze |
| | |
| | #253 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,551
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klub nepozeljnih muskaraca Citat:
![]()
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. | |
| | |
| | #257 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,684
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klub nepozeljnih muskaraca daj daj..kaje vama..nije niti jedan od vas u klubu..kaje tam neke sprehice nabacivate..i izabiru vas u onoj temici o parovima...tak da...baj baj.. ne primamo šapom-i kapom..
__________________ Jebao ne jebao, godine kurcu prolaze |
| | |
| | #258 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klub nepozeljnih muskaraca Mene niko ne izabire tak da svoje potpredjedničko mjesto čvrsto držim ![]() Ustvari ja bi trebal bit predsjednik jer sam jednom bil i bannan, a tebe ipak previše vole da te bannaju...
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... |
| | |
| | #259 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Klub nepozeljnih muskaraca Vidim da su se žene infiltrirale u klub... I sviđa mi se to. One se osjećaju nepoželjne a kod to žene osjećaju znači da su slabe a to automatski znači da ih se lakše može okrenuti... Dobrodošle drage u klub NEPOŽELJNIH. Znam da trebate utjehu... i znam kako je biti nepoželjan.. bilo bi lijepo da se zajedno tješimo... kao prava zajednica. Malo vi nama date znakove pažnje malo vi nama... i eto.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:13.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.
Pali gume a ne dušu