Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Klub nepozeljnih muskaraca u Društvo forumu; trebao bi se otvorit klub nepoželjnih žena...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-01-08, 00:24   #261 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 28-03-07
Godina: 19
Poruka: 2,236
tamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznat
Re: Klub nepozeljnih muskaraca

trebao bi se otvorit klub nepoželjnih žena
Yeah
tamijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-01-08, 08:34   #262 (permalink)
Najveći Car Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,830
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Adolon Pogledaj Poruke
Mene niko ne izabire tak da svoje potpredjedničko mjesto čvrsto držim

Ustvari ja bi trebal bit predsjednik jer sam jednom bil i bannan, a tebe ipak previše vole da te bannaju...
ja imam tri opomene..dva zuta kartona i crveni..btw jesam napisao tko ima muda da me banna? a ne tko me ne voli neka me banna? (pih sad je to vrijeme isteklo za bann)

btw mi se ovdje ne bavimo zhenama..nek osnivaju klubove ne zanima nas to..?? ma dobro i zanima ali ono..

i p.s. tamijan salio sam se gore..samo moj smisao za humor rijetko ko shvacha pa chak i ja
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-01-08, 11:56   #263 (permalink)
werewolf

Datum registracije: 01-09-07
Poruka: 5,133
xarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko Skype-a korisniku xarfaxus

Ja sam sluzbeno naj nepozeljniji !
Moje ime nije zavrsilo u onoj novoj temi...spoji par ili nesto tako...vi ste svi nula prema meni
Odgovori sa citatom
Star 17-01-08, 11:58   #264 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 18,601
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Lažeš, još si se sam stavio

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 17-01-08, 11:59   #265 (permalink)
werewolf

Datum registracije: 01-09-07
Poruka: 5,133
xarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko Skype-a korisniku xarfaxus

Pa to onako u nadi da ce me se netko sjetit ...
Odgovori sa citatom
Star 17-01-08, 12:37   #266 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,546
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

mene nema nigdje....na nijednoj takvoj temi....cak me se ne spominje onak ovlas...tak da.....tucem vas sve.... sapa ponekad moze bit zajeban protivnik.....
Odgovori sa citatom
Star 17-01-08, 17:26   #267 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,448
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: macor Pogledaj Poruke
mene nema nigdje....na nijednoj takvoj temi....cak me se ne spominje onak ovlas...tak da.....tucem vas sve.... sapa ponekad moze bit zajeban protivnik.....
Ma tučem vas sve...ak ja postam na nekoj temi nitko više ne odgovara danima...tolko sam nepoželjan...
Odgovori sa citatom
Star 17-01-08, 17:34   #268 (permalink)
Najveći Car Foruma

Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

ako prdnem mjesecima nishta ne raste na tome mjestu a kamoli da netko navrati i pita kako sam ja...
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-01-08, 18:20   #269 (permalink)
Najveći Car Foruma

vuxs nemoj srat gluposti (to sam ja..njegov egotrip..opet ga perem)
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-01-08, 19:19   #270 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,538
vibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auru

spammer
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:07.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114