Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Klub nepozeljnih muskaraca u Društvo forumu; spamamo mi svi.... @ adolone...jesi se mozda zapitao zasto ljudi ne odgovaraju na teme...nije valjda zato kaj si ti ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-01-08, 20:23   #271 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,366
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor
Re: Klub nepozeljnih muskaraca

spamamo mi svi.... @ adolone...jesi se mozda zapitao zasto ljudi ne odgovaraju na teme...nije valjda zato kaj si ti nepozeljan neg su mozda teme takve tematike nepozeljne medu ovom publikom ....a da ne bi rekel da je to isto, bio nepozeljan ti il tvoja tema...moram te preduhitrit i rec da nije tak....zifili! ajm d vinr hir....

Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people.
macor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-01-08, 21:15   #272 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,309
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: macor Pogledaj Poruke
spamamo mi svi.... @ adolone...jesi se mozda zapitao zasto ljudi ne odgovaraju na teme...nije valjda zato kaj si ti nepozeljan neg su mozda teme takve tematike nepozeljne medu ovom publikom ....a da ne bi rekel da je to isto, bio nepozeljan ti il tvoja tema...moram te preduhitrit i rec da nije tak....zifili! ajm d vinr hir....
Ma ne hebe mene kaj mene niko ne hebe

Kaj da ja radim kaj mene zanimaju neke 16. stvari...a i skužil sam da se najviše gleda ko je otvorio temu, a ne kaj je u njoj...

Al nije bitno...ionak se neko vrijeme brijem odvojit od svega ovog...
Odgovori sa citatom
Star 17-01-08, 21:19   #273 (permalink)
prof. Foruma

Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

ma to ti je najpametnije.....predsjednice jel tako da je....btw predsjednice kaj je s mojim zahtjevom za mjesto sluzbenog vozaca....

Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people.
macor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-01-08, 21:20   #274 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,968
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

te bubnem..ko bi mene vozil...se meni vozi 120 po autoputu..jea vrajt...bum uploadala sutra kak se vozim na posel i s posla..
Odgovori sa citatom
Star 17-01-08, 21:23   #275 (permalink)
prof. Foruma

pa predsjednik treba da se vozi fino na zadnjem zicu....i da ne mari za nista osim da je zavezan naravno..... a nista ak neces kaj da ti radim

macor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-01-08, 21:25   #276 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,968
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

a kaj ak nema straznje klupe??
kaj ti ja licim ko da idem u sabor..istini za volju da smo tu negdje ali ono..
Odgovori sa citatom
Star 17-01-08, 21:30   #277 (permalink)
prof. Foruma

ma netrebamo uzet q7...moze i stojka posluzit....a straznje klupe ta dva auta imaju....sam ocito je koja je udobnija....

macor je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:36.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108