| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Klub nepozeljnih muskaraca u Društvo forumu; spamamo mi svi.... @ adolone...jesi se mozda zapitao zasto ljudi ne odgovaraju na teme...nije valjda zato kaj si ti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #271 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Klub nepozeljnih muskaraca spamamo mi svi.... @ adolone...jesi se mozda zapitao zasto ljudi ne odgovaraju na teme...nije valjda zato kaj si ti nepozeljan neg su mozda teme takve tematike nepozeljne medu ovom publikom ....a da ne bi rekel da je to isto, bio nepozeljan ti il tvoja tema...moram te preduhitrit i rec da nije tak....zifili! ajm d vinr hir....
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #272 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,309
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klub nepozeljnih muskaraca Citat:
![]() Kaj da ja radim kaj mene zanimaju neke 16. stvari...a i skužil sam da se najviše gleda ko je otvorio temu, a ne kaj je u njoj... Al nije bitno...ionak se neko vrijeme brijem odvojit od svega ovog...
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše | |
| | |
| | #273 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Klub nepozeljnih muskaraca ma to ti je najpametnije.....predsjednice jel tako da je....btw predsjednice kaj je s mojim zahtjevom za mjesto sluzbenog vozaca....
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #274 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,968
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klub nepozeljnih muskaraca te bubnem..ko bi mene vozil...se meni vozi 120 po autoputu..jea vrajt...bum uploadala sutra kak se vozim na posel i s posla..
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #275 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Klub nepozeljnih muskaraca pa predsjednik treba da se vozi fino na zadnjem zicu....i da ne mari za nista osim da je zavezan naravno..... a nista ak neces kaj da ti radim
| | |
| | #276 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,968
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klub nepozeljnih muskaraca a kaj ak nema straznje klupe?? kaj ti ja licim ko da idem u sabor..istini za volju da smo tu negdje ali ono..
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #277 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Klub nepozeljnih muskaraca ma netrebamo uzet q7...moze i stojka posluzit....a straznje klupe ta dva auta imaju....sam ocito je koja je udobnija....
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:36.

....a da ne bi rekel da je to isto, bio nepozeljan ti il tvoja tema...moram te preduhitrit i rec da nije tak....zifili! ajm d vinr hir....

a nista ak neces kaj da ti radim