| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Ko bi malu bebu? u Društvo forumu; Jel vam dođe nekad da bi si "napravili" malu slatku bebu? mene to počelo "šamarat" u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 774
![]() ![]() ![]() | Re: Ko bi malu bebu? Hehehe, i ja obozavam bebice... Ali kad si jednom napravis ''malu bebu'' citav zivot imas taj dar, i svaki dan i svaki sekund u zivotu, o tome se bas i ne misli Nema stavit bebu i ladicu i picit na more s ekipom, ili vani ili sta već, to ti je forever ![]() Ljudi se lakše odluče imati bebu, nego ući u brak, iz braka možeš pobjeći ako bude gusto, ali bebi je bebi, nema natrag Naravno, ovo se odnosi na lakomislenike kojima je to ''baš super'' a poslije se hvataju za glavu, a o bebicama bi se moglo da dugo i naširoko, ja mislim da ću imati sinove, dvojicu, čak sam imala želju da imam blizance (imam genetske predispozicije), ali kad malo pogledam ti je ipak dupli ''poso'' i jako je teško... Vidi mene, kao da ću otići u Mercator i u kolica stavit i donijet doma... Oboažavam bebice... Irm simpa od tebe ovakva tema ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-02-08 Lokacija: Rijeka-friško Godina: 20
Poruka: 249
![]() ![]() | Re: Ko bi malu bebu? ![]() irm, micek! pa kakve su ovo teme?! ![]() Ema ti je lupila u glavu... ![]()
__________________ ...I’ve lick my wounds but I can’t ever see them getting better... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Banned | Re: Ko bi malu bebu? Agness: ma to samo tako kažem, znam da nije to mala stvar..... ali ono, pišem samo jer me zanima dali nekome dođe da ima malu bebicu da ju nosi grli ljubi gnjavi i to....... ![]() Ayana, ma je zbog Eme.... svaki dan ju gledam.....kako raste, smije se, brblja... ma joj ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-02-08 Lokacija: Rijeka-friško Godina: 20
![]() ![]() | Re: Ko bi malu bebu? A micek... To je fakat slatko... Evo ja ću ti dati bebu kad je već taako slino želiš... Dobiješ odmah dvi u paketu! ![]() ![]()
__________________ ...I’ve lick my wounds but I can’t ever see them getting better... |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() | Re: Ko bi malu bebu? A-a... ![]() Ova je mene oduševila! ![]() ![]()
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() | Re: Ko bi malu bebu? ermmm... zaboravio si na najbitniji dio.... mamicu! ![]()
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ko bi malu bebu? Mene isto nekak u zadnje vrijeme pere roditeljstvo. Jedino kad se sjetim kmečanja i grčeva i pelena i svega mam se malo ohladim. Ne do kraja, ali malo da. jedino što me uvijek dotuče je to što kad to malo kmečavo derište (od milja da se razumije ga tako zovem) počne izlaziti van pa kad raznorazni hahari počnu brusit zube na mojoj maloj. uff, bit će sranja. Nema niko da se mota. Do 30-te godine!!
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:23.