Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Ko bi malu bebu? u Društvo forumu; Jel vam dođe nekad da bi si "napravili" malu slatku bebu? mene to počelo "šamarat" u ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-03-08, 08:30   #1 (permalink)
irm
Banned

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 28
Poruka: 2,584
irm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku irm Pošalji poruku preko MSN-a korisniku irm
Ko bi malu bebu?

Jel vam dođe nekad da bi si "napravili" malu slatku bebu?

mene to počelo "šamarat" u zadnje vrijeme majko mila..... obožavam ih i jedva čekam svoje jednog dana
irm je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-03-08, 09:07   #2 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 25
Poruka: 774
Agness se izdvaja iz maseAgness se izdvaja iz maseAgness se izdvaja iz mase
Re: Ko bi malu bebu?

Hehehe, i ja obozavam bebice...
Ali kad si jednom napravis ''malu bebu'' citav zivot imas taj dar, i svaki dan i svaki sekund u zivotu, o tome se bas i ne misli
Nema stavit bebu i ladicu i picit na more s ekipom, ili vani ili sta već, to ti je forever
Ljudi se lakše odluče imati bebu, nego ući u brak, iz braka možeš pobjeći ako bude gusto, ali bebi je bebi, nema natrag
Naravno, ovo se odnosi na lakomislenike kojima je to ''baš super'' a poslije se hvataju za glavu, a o bebicama bi se moglo da dugo i naširoko, ja mislim da ću imati sinove, dvojicu, čak sam imala želju da imam blizance (imam genetske predispozicije), ali kad malo pogledam ti je ipak dupli ''poso'' i jako je teško...
Vidi mene, kao da ću otići u Mercator i u kolica stavit i donijet doma...
Oboažavam bebice...
Irm simpa od tebe ovakva tema
Agness je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-03-08, 09:13   #3 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-02-08
Godina: 20
Poruka: 249
Ayanna se izdvaja iz maseAyanna se izdvaja iz mase

irm, micek! pa kakve su ovo teme?!

Ema ti je lupila u glavu...
Ayanna je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-03-08, 09:20   #4 (permalink)
irm
Banned

irm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku irm Pošalji poruku preko MSN-a korisniku irm

Agness: ma to samo tako kažem, znam da nije to mala stvar..... ali ono, pišem samo jer me zanima dali nekome dođe da ima malu bebicu da ju nosi grli ljubi gnjavi i to.......

Ayana, ma je zbog Eme.... svaki dan ju gledam.....kako raste, smije se, brblja... ma joj
irm je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-03-08, 09:24   #5 (permalink)
Regularni forumas

A micek... To je fakat slatko... Evo ja ću ti dati bebu kad je već taako slino želiš... Dobiješ odmah dvi u paketu!

Ayanna je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-03-08, 09:27   #6 (permalink)
irm
Banned

ona mene zajebava..........

a kako nebi poželio jednu pored ovoga i to gledam svaki dan:
irm je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-03-08, 09:30   #7 (permalink)
Regularni forumas

A-a...

Ova je mene oduševila!

Ayanna je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-03-08, 09:31   #8 (permalink)
irm
Banned

a eto.... i ta

ja jedva čekam.....mislim da ču bit najbolji tatica na svijetu
irm je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-03-08, 09:48   #9 (permalink)
Regularni forumas

ermmm... zaboravio si na najbitniji dio....

mamicu!
Ayanna je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-03-08, 09:53   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 27
Poruka: 3,463
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Mene isto nekak u zadnje vrijeme pere roditeljstvo. Jedino kad se sjetim kmečanja i grčeva i pelena i svega mam se malo ohladim. Ne do kraja, ali malo da.
jedino što me uvijek dotuče je to što kad to malo kmečavo derište (od milja da se razumije ga tako zovem) počne izlaziti van pa kad raznorazni hahari počnu brusit zube na mojoj maloj. uff, bit će sranja. Nema niko da se mota. Do 30-te godine!!
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:23.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103