| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Ko bi malu bebu? u Društvo forumu; ja ne bi tjela bebu...meni je prerano još..i ne dođe mi želja da imam bebu.... ima vremena za ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 1,003
![]() | Re: Ko bi malu bebu? Pa razmišljao sam o tome al u nekoj daljoj budučnosti. Još sam pre mlad za tako nešto ![]() Naj lakše je napravit dite a ko će onda brinut za njega i dati mu sve što mu triba ![]() Al kad ste več počeli o bebama sto bi više voljeli sina ili kčer? |
| | |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ko bi malu bebu? Ja imam malu bebicu i da sam znao da je to tako ljepo imo bi je i ranije ![]() a izgleda da ce i druga (exkluziva) ![]()
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 19-10-06 Godina: 29
Poruka: 726
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ko bi malu bebu? Imam dvoje djece, kćer 5 godina i sina 2, no obzirom da mi sestra ima klinca od 10 mjeseci i da am svaki dan s njim, vratila se želja za bebom... Kad sam ženi spomenuo, morao sam pobjeći da ne dobijem po p... ![]() Nikad se ne zna... Ja bih, vrlo rado... |
| | |
| | #15 (permalink) | ||
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 3,771
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ko bi malu bebu? odi mamice ![]() Citat:
![]() šala naravno..... ![]() Citat:
![]()
__________________ Žene pamet u glavu, a dole šta uleti!!!! | ||
| | |
| | #16 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,673
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ko bi malu bebu? Čuj, nisi ni daleko ![]() to je isto jedna od dobrobiti ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-02-08 Lokacija: Pula Godina: 20
Poruka: 258
![]() ![]() | Re: Ko bi malu bebu?
__________________ ...I’ve lick my wounds but I can’t ever see them getting better... |
| | |
![]() |
« zašto su ljudi (neki ljudi) umišljeni što se tiče foruma??? kao da su carevi na njemu
|
Momacka vecer!! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:30.

Ja bih, vrlo rado...

..........