| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Ko bi malu bebu? u Društvo forumu; mama...ja ti posudim svoju da se žena i ja malo naspavamo....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Purger | Re: Ko bi malu bebu? mama...ja ti posudim svoju da se žena i ja malo naspavamo.... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #23 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ko bi malu bebu? prijatelji mi idu na bebu. i sad, njoj napeto odmah zatrudnit. naoružala se ona knjigama, testovima, toplomjerima. zabranila mu da drka i nema seksa 15 dana. navodno tako će mu povećat broj spermija. jadničak 15 dana trpija. pokuša se izvuč. govorija joj kako će ti spermići bit stari, nikakvi, ebete. naravno, popustila nije mrzla mu jajca. jučer ona njega zove, temperatura porasla. trča čovik doma priko posla, obavit to na brzinu ![]()
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Purger | Re: Ko bi malu bebu? Kad ti ga mogu dovest ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #28 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ko bi malu bebu? mene pere želja za bebom u zadnje vrijeme.... iskreno sam iznenađena time jer sam do prije godinu dana mislila da NE ŽELIM djecu, ali eto... valjda kada nađeš pravu osobu dođe i želja za razmnožavanjem... ![]()
__________________ Feel it turning your heart into stone Feel it piercing your courageous soul You're beyond redemption And no one's gonna catch you when you fall |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 3,550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ko bi malu bebu? Uvek sam obožavala bebe ali otkad čuvam jednu malu bebicu od godinu dana ja sam se skroz zaludela njom tj bebama.Mada , rano mi je za tako nesto,ali naravno da mislim o tome!! Ma ubedjena sam da nema ništa lepše od majčinstva i slatke male bebice koju odgajas!
__________________ ♥ |
| | |
| | #30 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ko bi malu bebu? Ja sam svoju želju pretvorila u "malu lopticu" u trbuhu......još 3 mjeseca i u rukama ću držati svog malog Karlita! Samo me strah da ne umrem od sreće kad ga vidim, a vidjela sam ga na 4-d ultrazv. i imao je rukicu preko lica tako da još uvijek ne znam kako izgleda! .....ali znam već da je najljepši............
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
« zašto su ljudi (neki ljudi) umišljeni što se tiče foruma??? kao da su carevi na njemu
|
Momacka vecer!! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:12.

mrzla mu jajca. jučer ona njega zove, temperatura porasla. trča čovik doma priko posla, obavit to na brzinu