| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Ko bi malu bebu? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Nefertiti .....ali znam već da je najljepši............ http://www.croportal.net/forum/moj-k...ljednik-26268/... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Purger | Re: Ko bi malu bebu?
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Purger | Re: Ko bi malu bebu? Muškarci rađaju ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ko bi malu bebu? Citat: pa i tvoj je predivan.......sin, mislim
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! | |
| | |
| | #37 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ko bi malu bebu? E evo da podjelim sa vama postajem tata po drugi put ![]()
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() |
| | |
![]() |
« zašto su ljudi (neki ljudi) umišljeni što se tiče foruma??? kao da su carevi na njemu
|
Momacka vecer!! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:59.

pa i tvoj je predivan.......sin, mislim
...bebi unučiću....joj kaj već...deda a još tak mlad...