| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Ko bi malu bebu? u Društvo forumu; ovako neshto ispadnu ako ne..vracham novac..al malog morate zavoljeti osh nesh... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #76 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 868
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ko bi malu bebu? Ja bi malu bebicu ![]()
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| | |
| | #78 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Ko bi malu bebu? Ja kad si gledam nečakinju ili budem sa dečkom dobim želju za djetetom jer obožavam djecu ... Jedan život imati u rukama, njegovati ga... Nešto uzvišeno i presveto... ![]()
__________________ pošaljite mi pm ako želite vidjeti moje gole slike |
| | |
| | #80 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,417
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ko bi malu bebu? bi, imam toliko ljubavi za dati, to bi bilo jako voljeno dijete,samo moje.... e ali onda se vratim u stvarnost - nemam s kim, a i još mi se lumpa i loče tak da će to malo pričekati ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
![]() |
« zašto su ljudi (neki ljudi) umišljeni što se tiče foruma??? kao da su carevi na njemu
|
Momacka vecer!! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:18.