| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Ko bi malu bebu? u Društvo forumu; preskupo je to... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #83 (permalink) |
| Offline | Re: Ko bi malu bebu? Ja bi malu bebu ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #84 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ko bi malu bebu? Ja sam neki dan bila sa klincima iz škole (osmašima) u jednom samostanu koji zbrinjava napuštenu djecu, ovi moji osmaši su se razletili, grlili ih, ljubili, gnjavili... a ja nekako ne! Ne znam, nije to za mene. Bar ne još. Nemam nikakvih majčinskih osjećaja ![]() Volim ih vidjeti, dragi su mi, ali da se ja sad raznježim ili nešto slično jako, jako, jako rijetko. Osim kod jednog (od sto) mog bratića, ali samo zato što je mali toliko crn da izgleda ko Rom. ![]() |
| | |
| | #87 (permalink) |
| Purger | Re: Ko bi malu bebu? Imam i ja i ne bi više,hvala ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #88 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ko bi malu bebu? Otkako znam za sebe imam onaj izrazit majčinski instinkt. Ne samo prema bebama nego prema bilo čemu nezaštićenom. Oduvijek imam potrebu sve zaštititi i zagrliti... I iako znam da je roditeljski posao najteži na svijetu, znam da ću biti najbolja mama! ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
![]() |
« zašto su ljudi (neki ljudi) umišljeni što se tiče foruma??? kao da su carevi na njemu
|
Momacka vecer!! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:58.