| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Ko je dobio zasluženi Ban ??? u Društvo forumu; evo zanima me ko je na forumu ikad bio kažnjen od strane Administratora ili moderatora i kolko dana???? ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ko je dobio zasluženi Ban ??? Eh, eh... to je stara priča. Ali zaslužio ga je ziher.
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-01-08 Lokacija: Daleko od svih
Poruka: 71
![]() | Re: Ko je dobio zasluženi Ban ??? pa recite nam...ne razumijem zasto je razlog necijeg bannanja, pogotovo kad je netko moderator ili neki vazniji status na forumu drzavna (forumska) tajna...i meni se silence cinio cisto ok ![]()
__________________ Kad Žak skače bungee, ide ravno u pakao. |
| |
| | #6 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,016
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ko je dobio zasluženi Ban ??? Očito ak je bio to kaj je bio i dobio je ban morao je nekaj gadno zayebat ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| |
| | #8 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 3,641
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ko je dobio zasluženi Ban ??? Citat:
I mene bas zanima!
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! | |
| |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 20
Poruka: 2,222
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ko je dobio zasluženi Ban ??? mislim da su zasluženo ban dobili onaj drizzt i driver! dečki su stvarno gluposti spamali! svaka čast moderatorima! ![]()
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| |
| | #10 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ko je dobio zasluženi Ban ??? Zato što je otvorio drugi forum sa sličnim temama kao na CP-u i tamo generalno bio protiv svih nas. Nikakva državna tajna, samo prošlost koja nikoga ne zanima.
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:50.