| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Ko je dobio zasluženi Ban ??? u Društvo forumu; Ko god ga je dobio, valjda ga je i zaslužio. I dady je dobila šta je tražila... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Ko je dobio zasluženi Ban ??? Citat:
oke, sjecam se nesto mutno.. nisam gledala forum niti me to zanimalo.. ali, svi "opci" forumi imaju slicne teme kao i ovdje.. uostalom.. meni je CP cista kopija forum.hr.. i puca mi q za to ![]()
__________________ | |
| |
| | #14 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,558
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ko je dobio zasluženi Ban ??? dosada sam se i ja uvijek pitao zasto je silence dobio ban,sad sam napokon saznao,no jos je jedna znacajna osoba dobila ban na forumu,iako je ja nisam poznavao,cini se da je prije bio moderator, ICE,zasto je on dobio ban?
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| |
| | #15 (permalink) |
| charolastra | Re: Ko je dobio zasluženi Ban ??? bio je vip član. a dobio je zbog vrijeđanja ne znam koliko ova tema uopće ima smisla, svi koji su dobili ban su ga na neki način i zaslužiili i stvarno nema razloga da se povlači to pitanje stoga zatvaram temu
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:37.