Wampicu![]()
Raspravljate o temi Koga bi sa forumas zeljeli vidjeti kako izgleda? u Upoznavanje i Druženje forumu, dio Društvo foruma; Ne znam jel bila ova tema vec negdje.. Uglavnom - koga bi najradije s foruma zeljeli vidjeti kako izgleda? Naravno ...
''Ako nekog mrzimo, onda u njegovom liku mrzimo nešto što je usađeno u nama samima. Ono što nije u nama samima, to nas ne uzbuđuje." (H.H.)
Wampicu![]()
mene![]()
Sirotinji i pas kurac pokazuje.
zaneti
white devil
danza
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan ga treba stvarati, i braniti.
Izvjesne osobine odbacivati, nove stvarati.
scorpya
ravena
white devil
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
carllito
zaneti
white devil
dorinu i teicu..
al ne da me nešto posebno zanimaju njih dvije nego me zanima kakva su ta "predivna" lica kad već ovako pljuju i kritiziraju sve forumašice koje su lijepe i zgodne..
Prijaznost i uljudnost mogu od prosječne osobe stvorit natprosječnu, dok ravnodušnost i pomanjkanje interesa mogu od natprosječne osobe stvoriti prosječnu.
Neke koji nisu stavili sliku tu sam vidjela (uglavnom preko Facebooka), a koga bih voljela vidjeti je White devil.
Tebi stvarno na IQ utječe vanjska temperatura jbte. Ili ne pratiš. Ili se zaista izgubiš nakon 3 posta.
Aha ta lijepa i zgodna forumašica si predpostavljam ti, jer koliko ja znam većina cura je dobila kompliment od mene, a ti nisi.
Daj zaključi tu fazu puberteta
I da, ima moja slika među forumašima, na slici imam turban i naočale... i nigdje, ali nigdje nisam sebe "hvalila" niti imam namjeru postaviti xyz (matematičke nepoznanice) svojih slika samo da bi dobila komplimente u 2D.
Skroz sam zadovoljna "tapšanjem" u 3D... Ali ne zbog izgleda. Možda da je i tebi tako ne bi bila toliko nesigurna.
Pozdrav
stupid is as stupid does
ovako..uglavnom žene,jeli
volim,volim,volim žene,ali one malo manje vole mene
1.dense
2.ŽM
3.Zav
4.IRM
5.ary
6.ice
sve bi ja to upoznao