| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Koga ste vidjeli uživo? u Društvo forumu; ceca raznjatovic,moric,ljubka gojic,aca lukas,severina,brega itd..itd... od ex-yu celebrity...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #93 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-08-07 Lokacija: Nedelišće - centrum mundi Godina: 21
Poruka: 162
![]() | Re: Koga ste vidjeli uživo? Čehoka i Čačića. Čačića sam čak vidio dvaput u istom danu - prvi put kad sam bio u Varaždinu na radionici za pisanje projekata pa smo svi s radionice išli ručati u "Turist". Čačić je išao van iz Turista, nešto se smijao i grabio mobitel. Drugi sam ga put taj dan vidio na MESAP-u (Međimurski Sajam Poduzetništva), gledao je štand s nekakvim cijevima i opet se smiješio. Čehoka sam vidio u Čakovcu, provozao se biciklom pokraj njega dok je čekao nekog pred MTČ-om. Vidio sam i Mesića i Sanadera uživo, prošle godine na Špancirfestu.
__________________ "Internet je kao demokracija - misliš da možeš činiti sve na njemu, a ustvari ne možeš ništa." Ljudevit Gay, 1842. |
| | |
| | #94 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-06-07 Lokacija: Ajmo reć Zg..... Godina: 16
Poruka: 208
![]() | Re: Koga ste vidjeli uživo? Renata Sopek,Severina(prosla pokraj mene i oko nje 5 tjelohranitelja),onog debelog koji glumi u seriji Luda kuca,glumca Leona L.,Vikktora Dragu.....puno njih ne mogu se sjetit.....
__________________ ............................... |
| | |
![]() |
| Tagovi: poznate licnosti, poznate osobe |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:28.