| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Koga ste vidjeli uživo? u Društvo forumu; Više se ni ne sjećam, sve ove s estrade, primjetila sam ih, ali ih nisam previše gledala, jedina ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #151 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koga ste vidjeli uživo? Više se ni ne sjećam, sve ove s estrade, primjetila sam ih, ali ih nisam previše gledala, jedina zanimljiva osoba koju sam vidjela je Jajan, koji je bio stajao ispred mene na kolodvoru ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #153 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,471
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koga ste vidjeli uživo? Eh, da i Severinu i Prosinečkog i Bobana i "faficu" (onog iz NMK).............
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #155 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: Koga ste vidjeli uživo? Bokšića, Pessotta na Bolu... Edu Majku viđam stalno ... Urbana, Laku.... na ove mislim ne da je bila utakmica ili koncert, nego da sam ih vidio, upozno i sl....
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
| | #157 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Koga ste vidjeli uživo? Nevena Ciganovića Dorijana Elezovića Antoniju Stupar stalno vidim, znam ju Mirnu Maras - znam Karmelu Vukov Colić - znam Fodora - znam Željka Mavrovića Ladića Davida Coperfilda ![]() Goran Karan Danijela Martinović Željka Ogresta Jajan .......... Tonino Picula..... .... Kerum.... Tko će se svih sjetit ![]() Vjerovatno ih ima još, a da sam zaboravila.... I da, forumski sekxy beast - Adolon - dao mi je da ga pipam ![]()
__________________ pošaljite mi pm ako želite vidjeti moje gole slike |
| | |
![]() |
| Tagovi: poznate licnosti, poznate osobe |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:07.