| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Koga ste vidjeli uživo? u Društvo forumu; popio kavu jučer s Mirkom Filipovićem... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #24 (permalink) |
| charolastra | Re: Koga ste vidjeli uživo? Neee i jel izgleda umjetno i uživo?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,281
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koga ste vidjeli uživo? Vuco- prvi susjed Luka i Petra Nizetic - takoder susjedi Zvonimir Deranja- neznam dali mi je bio susjed prije nego je otisao u Francusku, ali sam ga vidala u kaficu kraj kuce. Miki Rapajic- takoder ga vidala u jednom kaficu (svi sportasi po kavanama )Trio TBF + Luky - jedno ljeto izlazili skupa u ekipi na Korculi i u Jelsi. Davor Gobac - pricao bljuzgarije prijateljici i meni poslije koncerta. Oliver Dragojevic- uletio nam u auto u vidljivo alkoholiziranom stanju i htio je otic s nama, ali ga je zena izvukla iz auta... Dino Dvornik- procitaj pod Davor Gobac Ban ( Daleka Obala) - bio je dobar s mojim ocem, pa je dolazio u nas dok sam bila djete...
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #27 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,221
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koga ste vidjeli uživo? jole,grdovic,vuco,ceca,seka aleksic,sandija,nizetica,jerkovicku,fodora,domenico gabbana,ramazzoti,zambrotta,inzaghi,alberto tomba,sipe bozic,stipe drvis,hamdija,masimo savic,ivana kovac..divna mi je ,,fani stipkovic je takoooo malaaaa zenaaaaa uzassssssssssssss,jamiroqquai,vugrinec,biscan,,itd,,,debili svi |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,221
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koga ste vidjeli uživo? Citat:
![]() Zadnji Uredio manekenka : 13-02-07 u 19:00. | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Koga ste vidjeli uživo? cetinskog, onog lika iz bolesne braće(onog s kosom ), miu šlogar(koje dupence ), nives faranhajt(hodala je po Ilici kao da je samo njezina iliti kao da je na modnoj pisti) , onog kretena kojeg Indira vuće u shopping da joj pomogne kupit cipele, fani stipković, Jasmina B.(ona koja se slikala za klik i fhm(također predobro dupence) , ma uglavnom vidio sam barem još 50 poznatih...Zadnji Uredio mab : 13-02-07 u 19:04. |
| | |
![]() |
| Tagovi: poznate licnosti, poznate osobe |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:30.

pusa

), miu šlogar(koje dupence
), nives faranhajt(hodala je po Ilici kao da je samo njezina iliti kao da je na modnoj pisti)