| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Koga ste vidjeli uživo? u Društvo forumu; I ja sam vidjela Halida Bešlića na granici... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #43 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-12-06 Lokacija: Karlovac Godina: 19
Poruka: 283
![]() ![]() | Re: Koga ste vidjeli uživo? Miroslava Škoru,u Algoritmu bio pored mene kad sam gledao igrice,kupovao je neke za djecu
__________________ "Riječi su isto kao i gomila ljudi Nije nužno znati za sve Odaberi za sebe samo one prave" |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Koga ste vidjeli uživo? uuu kojiko sam ih ja vidil. ![]() sopekica, antonija blaće (puj), tatjanu jurić, šolu (ovu sa avatara) i jos puno njih. živil sam u Zg pa sam cijelo vrijeme bio po trgovima sa frendovima inače nebi ni ih vidio tamo di sam živio. ![]()
__________________ Tiesto4Life Trance4Life |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-04-06
Poruka: 165
![]() | Re: Koga ste vidjeli uživo? brijem ovak ... halilovicku(3) ,suput(3+) ,juricka(4+) ,emiliju(5+++) ,jerkovic (5-) ps..( u zagr. ocjene ,dao sam si toliko slobode )
__________________ http://www.pljacka.com.hr/ |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Purger | Re: Koga ste vidjeli uživo? Dario Šimić,Silvio Marić,Mario Cvitanović,Juraj Šebalj,Venio Lozert,Dževad Alihodžić,Miroslav Škoro,Stjepan Božić,Stipe Drviš,Mirko Filipović,Pokrajac ( Filipovićev sparing partner )Mario Valentić,Milan Bandić,Slobodan Ljubičić,Ivica Račan,Vesna Pusić,Vlasta Pavić...ima ih još al se ne mogu sad sjetit... S nekima od njih sam bio u vojsci...
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Purger | Re: Koga ste vidjeli uživo? Malo se grbav radiš,jel da ?
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: poznate licnosti, poznate osobe |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:03.