| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi koja je najhrabrija stvar koju ste učinili? u Društvo forumu; mislim da nema ovakve teme... ne mislim kao koja je najluđa stvar koju ste učinili,nego za što vam je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-06-08 Lokacija: plesn! pod!j...
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | koja je najhrabrija stvar koju ste učinili? mislim da nema ovakve teme... ne mislim kao koja je najluđa stvar koju ste učinili,nego za što vam je trebalo najviše hrabrosti... meni da poljubim jednog lika...
__________________ DjEvOjKo Iz MoJiH nOćNiH mOrA NeDiRaJ mOg NaJdRaŽeG sTvOrA NeDirAj OnO šTo NiJe TvOjE GuBi Se Od OnOg ŠtO jE mOjE!!! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koja je najhrabrija stvar koju ste učinili? 1. Priznati nekome svoje iracionalne strahove i plakati pred njim.
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #3 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koja je najhrabrija stvar koju ste učinili? zaprosio bivšu (koja tada, naravno, nije bila bivša)
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koja je najhrabrija stvar koju ste učinili? ne. možda zato što nisam bila kod njega 3 godine ![]() ![]()
__________________ DjEvOjKo Iz MoJiH nOćNiH mOrA NeDiRaJ mOg NaJdRaŽeG sTvOrA NeDirAj OnO šTo NiJe TvOjE GuBi Se Od OnOg ŠtO jE mOjE!!! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: koja je najhrabrija stvar koju ste učinili? u zadnja 2 tjedna svakako da sam svojoj sefici ( Tarzanovoj mami) rekao sve sto mi "lezi" na dusi ... ![]()
__________________ Disleksičar upada u banku, i vikne : zrak u ruke!! Pljačka vam materina, ovo je pi*ka!!! |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koja je najhrabrija stvar koju ste učinili? tarzanovoj mami ![]()
| | |
![]() |
« da li ste u stvarnosti zaista onakvi kakvi se na forumu predstavljate
|
kako cete provesti ljeto? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:27.