| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Koja vam je najdraža boja očiju? u Društvo forumu; Meni ZELENE !!! Na zelene se oči rastopim... |
| Vidi Rezultate Anketa: Koja vam je najdraža boja očiju? | |||
| zelena | | 29 | 31.52% |
| plava | | 40 | 43.48% |
| smeđa | | 9 | 9.78% |
| crna | | 12 | 13.04% |
| šućmurasta (šarena) | | 2 | 2.17% |
| Glasači: 92. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja vam je najdraža boja očiju? ma pa može osoba imati zelene oči a da nema nikakav dojam na mene....ja gledam pogled a to nema veze s bojom očiju...tako da mi je svejedno
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-04-06 Godina: 29
Poruka: 145
![]() ![]() | Re: Koja vam je najdraža boja očiju? Zelene su oci te napravile ludu od mene
__________________ "Radi kao da ti novac nije potreban. Voli kao da ti niko nikad nije nanio bol. Pleši kao da te niko ne gleda. Pjevaj kao da te niko ne čuje. Živi kao da je Raj na Zemlji. " |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 30
Poruka: 735
![]() ![]() | Re: Koja vam je najdraža boja očiju? Crne i smeđe. Imam zelene/plave pa me nekako ne privlače te. Mada, ak je osoba ok, nije važno i ak ima i ljubičaste, važno da se slažemo!
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: Koja vam je najdraža boja očiju? crne
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
![]() |
| Tagovi: boja, koja, najdraza, ociju |
« Nostalgija
|
vaša opsesija »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| smiješni grafiti | HornedRapid | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 19 | 23-06-08 18:27 |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 17-05-07 23:12 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:31.