| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Koja vam je najdraža boja očiju? u Društvo forumu; crna kosa i plave oci... to je kombinacija iz snova...inace volim najvise plave oci...ali prije svega volim bistre ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Koja vam je najdraža boja očiju? | |||
| zelena | | 34 | 29.57% |
| plava | | 49 | 42.61% |
| smeđa | | 14 | 12.17% |
| crna | | 15 | 13.04% |
| šućmurasta (šarena) | | 3 | 2.61% |
| Glasači: 115. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja vam je najdraža boja očiju? crna kosa i plave oci... to je kombinacija iz snova...inace volim najvise plave oci...ali prije svega volim bistre oci, bistar i onako cist pogled...jedne oci i jedan pogled dok sam ziva necu zaboravit, nije plav, smedj je ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #47 (permalink) |
| SLIKA BEZ SMINKE RULZ Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 858
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja vam je najdraža boja očiju? meni su nekako najposebnije oci zelene... ali to ne znaci da ce mi se osoba sa zelenim ocima svidati vise od one sa recimo smedima ili plavima.. niti sam ikada imala onaj tip savrsenog muskarca..crna kosa plave oci( tj zelene) i takava sranja..
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. |
| | |
| | #50 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja vam je najdraža boja očiju? Citat:
![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' | |
| | |
![]() |
| Tagovi: boja, koja, najdraza, ociju |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| smiješni grafiti | HornedRapid | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 19 | 23-06-08 18:27 |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 17-05-07 23:12 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:12.

ove sve ostale culice vole plave oke...a kaj ću kad ja imam smeđe