| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Koje rizle koristite? u Društvo forumu; Ajd ljudi napišite koje rizle koristite, zašto baš te? RS zelene su super, a ni plave nisu loš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,098
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje rizle koristite? Kakve god mi padnu pod ruku. U toj situaciji se ne pita kakve su nego je bitno da ih se uopće ima...
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje rizle koristite? Drogirane cigarete ja ne motam često, tako da što mi dadu u to frčem ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,609
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje rizle koristite? Kažem na kiosku "rolicu" i uzmem što mi da... rizla je manje bitan dio cijeline, da se smotat sa svime od sloja papira kutije cigareta do papira od kruha, najbolje da ću biti izbirljiv sa rizlama...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
![]() |
| Tagovi: rizla, rizle |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:14.