| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi koje su vam najdraže osobe iz friends liste i zašto u Društvo forumu; eto,pitanje je i u samom naslovu, vidim neki ljudi imaju veliku friend listu,i sad treba se izdvojiti najviš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma | koje su vam najdraže osobe iz friends liste i zašto eto,pitanje je i u samom naslovu, vidim neki ljudi imaju veliku friend listu,i sad treba se izdvojiti najviše 10 muških i najviše 10 ženskih najdražih/najposebnijih/najboljih/najsimpatičnijih..osoba iz friends liste. evo ja počinjem ![]() muški:anthlon,prospero,daka,vex,ive_ri,daizda,šaban,optimyst,wolf,giga cure:cina,mama,shelby,tajnica,arylin,beily dancer zašto baš te osobe? anthlon-upoznala sam ga,i vidi se da je dobričina na kvadrat,u očima mu vidiš kako je čovjek dobar i pošten i ima kvalitetne i pametne postove ![]() prospero-super se slažem s njim i jako ga dobro poznajem,ne uživo ali ovako da... super je ![]() daka-simatičan,fora,jednostavno sve 5 ![]() vex-cool,fora postovi,zanimljiv kao osoba giga - spaljen je i za zajebanciju,supikaive_ri- ispravan,simpa,odličan ![]() daizda-zamišljala ga drugačije (zna on kak ),vrlo zanimljiva osoba ![]() šaban-hahahaha,s njim se može uvijek nasmijati,jednostavno čovjek je 100 % za zajebanciju i svaka mu dala ![]() wolf- ima u nekim stvarima predobro razmišljanje optimyst-ispravnjak ![]() cina-simpatična,super i jako dobra osoba.. mama-simpatična,supika ![]() beily-znam ju od srednje i ne moram sad govoriti why ona... shelby-hehe,kad sam došla na forum bila je prva osoba s kojom sam se posvađala,ali cura je predobra,i ima u dosta postova jako zrelo razmišljanje ![]() tajnica-simpatična arylin-simpatična
__________________ Na mom dlanu crte dvi,života i jubavi prva mi je preduga,to me nije ni briga A ona druga malena,puno mi je važnija Zadnji Uredio neukrotiva_031 : 26-04-08 u 10:07. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: koje su vam najdraže osobe iz friends liste i zašto ne mogu sad ovako napamet izdvojiti ali mislim da svi znate koji ste ![]() neke na listi stvarno ne poznajem ali ljudi sa kojima se družim ili dopisujem na neki način su ti koji su mi posebni
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 3,641
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koje su vam najdraže osobe iz friends liste i zašto Ne znam, glupo mi je izdvajati, friends are friends...sa nekima sam vishe komunicirala, sa nekima manje... Recimo neku posebnu toplinu u sebi imaju: Anthony, Wolf-Hr i daidza!
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:17.

spaljen je i za zajebanciju,supika
),vrlo zanimljiva osoba
ima u nekim stvarima predobro razmišljanje

chak niti na mail ne dobivam onaj spamm za vijagru i to i oni me zaobilaze..