| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi koje su vam najdraže osobe iz friends liste i zašto u Društvo forumu; softcore... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #93 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,076
![]() ![]() ![]() | Re: koje su vam najdraže osobe iz friends liste i zašto u jebote kolko me ljudi voli , jel me ko spomenuo , ne , ma znam ja da me volite ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #95 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,076
![]() ![]() ![]() | Re: koje su vam najdraže osobe iz friends liste i zašto pa kaj bi to bilo nekaj cudno , samo takve darove dobivam , sretan ti driveru bozic, evo ti rep- e da ovo je bila sala, i nema veze sa zicanjem da nebi netko fakat pomislio ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #96 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: koje su vam najdraže osobe iz friends liste i zašto tko?! ja?! nikad ![]() ![]() dakle,krenimo... Dame: gđica.dorina-ne znam di je luđa,virtualno ili realno! a i u našim pričama vidim da smo dosta slične ![]() gđica.dadyml-carica moja cickasta brzopoteznog jezika gđica.lulu_bg-jedna jako pametna i draga djevojka koja zrači pozitivom gđa.( ) teica-šopingholičarka,čak mi se čini hiperaktivna ![]() Gospoda: g.Oggy-posebno drag na sve moguće načine,pametan,razborit,prijatelj,rame za plakanje i jedan optimističan mladić ( ) sa izvrsnim smislom za humor (al ne zna plesat) ![]() g.Daidza- sve gore navedeno kao i za Oggya,samo što je veljika ljenčina ![]() g.gggiga-ugodno me primio u dom,još ugodnije napio i štaš' više od toga odličan momak od glave do pete ![]() g.Prospero-filozof ![]() g.Joks-ma duša od čovjeka,nema toga šta ne bi napravio za prijatelja ![]() g.Trip-izvrsni poznavatelj pive s kojim bi vrlo rado popila koju ![]() g.Irm-The Šarmer sa ružom u ustima ![]() ![]() g.FBS-pametan,smiješan,maštovit,denser ![]() mislim da je to to ![]()
__________________ No one ever said that it would be this hard |
| | |
| | #97 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: koje su vam najdraže osobe iz friends liste i zašto mene niko ne volji... ![]() ![]() Lonely I'm Mr Lonely, I have nobody, For my owwnnn I'm so lonely, I'm Mr. Lonely I have nobody, For my owwnnn I'm so lonely
__________________ Domagoj Kapec 10.12.1989. - 10.9.2008. | Almir Muratovic - Mura 11.9.1987. - 9.9.2008. R.I.P. |
| | |
| | #99 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: koje su vam najdraže osobe iz friends liste i zašto da, to je BILO davno e kad se samo sjetim ![]()
__________________ No one ever said that it would be this hard |
| | |
| | #100 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,776
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koje su vam najdraže osobe iz friends liste i zašto Vrlo sam ugodno iznenađeni jako polaskan što sam se našao na nekim listama u ovoj temi... Hvala vam svima, od srca. ![]() Ali, ne znam- ne bih mogao napraviti listu, zbilja ne bih. (sad bih bacio tužan smajlić, ali u biti tu treba ići neki koji skače od veselja, jer posebno dragih ljudi na mojoj listi prijatelja ima stvarno napretek).
__________________ Chastity is the greatest form of perversion - Oscar Wilde |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:12.

, jel me ko spomenuo
, ne 
sa zicanjem da nebi netko fakat pomislio