| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi koje su vam najdraže osobe iz friends liste i zašto u Društvo forumu; svi koji su na mojoj friends listi tamo su sa razlogom, jer mi se dopadaju kao osobe i zato jer ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #102 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,347
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koje su vam najdraže osobe iz friends liste i zašto hvala ![]() šta nije šarmer s ružom u dupetu ![]() ![]() ![]() tnx ![]()
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| | |
| | #103 (permalink) | |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,086
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koje su vam najdraže osobe iz friends liste i zašto Citat:
Fala fala ![]() Plesanje? . Mala kad te zavrtim na čagici siske budu ti odalamile publiku koja će nas gledati ![]() Overall, micek hvala ti od srca na lijepim rijecima ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |
| | |
| | #104 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,347
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koje su vam najdraže osobe iz friends liste i zašto aaaaaaaaaaaa ![]() oggyca oggyca...... ![]() daj kad prozujiš tamo se javi..... da popijemo "onu" kavu još od prije ![]()
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| | |
| | #105 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,086
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koje su vam najdraže osobe iz friends liste i zašto Ajd može. Sad sam u VG pa se mozemo dogovoriti za cugice bez bada.
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #106 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: koje su vam najdraže osobe iz friends liste i zašto bome sam ja promijenila mišljenje o najdražim osobama...morat ću nešto izmjeniti...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #109 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-08-08 Lokacija: Na granici sa bespuči
Poruka: 183
![]() | Re: koje su vam najdraže osobe iz friends liste i zašto Bety Blue-Prekrasna osoba vrlo inteligentna i OPASNA ne zaboravi još mi duguješ onaj Randori ![]() Neukrotiva 031-Šta da kažem cura na mjestu dan je inače dosadniji bez nje veoma pametna Smisao za humor na visokoj razini moram priznat veoma zgodna i šta više da kažem nego BambuchaČokoladna ki$$-simpa djevojka iako ne shvaćam zašto se neukrotiva i ona ne podnose Iron Man-Zajebant na kvadrat Respect ![]() Pohvalio bih još ljudi ali pošto se ne nalaze u mojoj friend listi učinit ču to drugom prilikom!
__________________ To see the unseen,to understand.Thats my goal! Pesimist vidi samo tamu u tunelu. Optimist vidi svjetlo na kraju tunela. ![]() Realist vidisvjetla vlaka.Strojovođa vidi tri idiota na pruzi. |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:43.

Fala fala 
. Mala kad te zavrtim na čagici siske budu ti odalamile publiku koja će nas gledati

i šta više da kažem nego Bambucha