| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi koje su vam najdraže osobe iz friends liste i zašto u Društvo forumu; aj napisat cu i ja gggiga- predobra osoba, prijatelj i to ne samo na listi mama- vec dugo legica silence, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| MrCina | Re: koje su vam najdraže osobe iz friends liste i zašto aj napisat cu i ja gggiga- predobra osoba, prijatelj i to ne samo na listi ![]() mama- vec dugo legica ![]() silence, skunk- meni predragi ljudi, zao mi je sto ih nema vise tu ![]() neukrotiva- strasno simpaticna, super cura nef, eva, lulu- predrage cure ![]() ima ih jos....kad se sjetim napisem ![]()
__________________ oces da ti operem sajbu? ![]() 21.... |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ajd par ljudi. Ostalo najte zamjeri, ne sjetim se svega Buddies: FBS - legenda kakve nema. Rijetko tko je tako dobra osoba ko on. Daidza - sta reci? Neustrasivi junak mekoga glasa. Ko medo, sve mirno i polako, ali temeljito. ![]() Irm - tog je netko dok se rodio mokrom krpom po glavi mlatnuo pa sad osjeca poslijedice. Zajebant 1. klase ![]() Mufovi: Nespretna - frendica na koju se uvijek moš oslonit kad zatreba, a i mala je avioooon ![]() Cina - a sta tu reci, mala Cinica sa kojom je uvijek gust popricati. Osim kad je u "sad mode"-u Venus (slabo se srecemo u zadnje vrijeme na Netu) - moja prva frendica sa kojom je zajebancija uvijek zagarantirana and one and the only "The Dada" - mislim da se tu nema sta reci. Mala bez dlake na jeziku, britkog uma i ogromnom srca ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... Zadnji Uredio fat_boy_slim : 14-05-08 u 11:13. |
| | |
| | #23 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-12-07 Lokacija: Černobil Godina: 24
Poruka: 3,412
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koje su vam najdraže osobe iz friends liste i zašto svi s friends liste i svi su na toj listi sa ralogom. zato što su simpatične i jako drage osobe, osobe koje se vole šaliti i koje su uvijek spremne pomoći. |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: koje su vam najdraže osobe iz friends liste i zašto Cina-simpa i prva cura koju san upozna na forumu Gggiga-legenda i isto tako prvi forumas kojeg san upozna servant-lik se kuzi u glazbu i fotošop(uvik gust citat njegove postove vibica-funny i kuzi se u mjuziku prospero- jedan od prvih forumasa sa kojim sam spamao po igre bez granica daidza-legenda od covika, njega triba upoznat uzivo ![]() dada-zakon cura, puna informacija, moj tajni agent u zg ![]() Mimy-smisna zenska, jako smisna xD file zg-moj rl frend nespretna-drugaricu u forumskom ispijanju pive ![]() arylin,sahataba,ive_ri, snjesko...a svi zakon ljudi koje stvarno triba upoznat irl
__________________ Do not resent growing old. Many are denied the privilege. |
| | |
| | #26 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koje su vam najdraže osobe iz friends liste i zašto Od cura: dada, nespretna, teica, Nefertiti... posebno drage A od dečki: FBS, daidža, Oggy, carllito, prospero... Više - manje oni s kojima se redovito čujem ili ispijamo kave ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #27 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: koje su vam najdraže osobe iz friends liste i zašto Clank- njega sam upoznao i prospamali smo ekstra po igrama, na ljeto, a možda i prije opet ćemo ih zaspamat njega jedino znam, imam još dosta ljudi kada ih malo bolje upoznam napišem zašto su mi na listi!! ![]()
__________________ Amicus certus in re incerta cernitur Dobar prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Zauzeta Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,300
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koje su vam najdraže osobe iz friends liste i zašto Pice: cina jer je maj bič ![]() deedee00 i manekenka jer su fensi šmensi neukrotiva_031 jer je ludi paparazzi Nefertiti jer je odlična! dorina jer se u malim bocicama otrov cuva ![]() teica jer me udomila kao malog cuceka i to cu joj zapamtiti za uvijek miksi jer je sasavo moje ![]() shelby-eleanor i starka jer su mi drage Muške prasice: Mentol ![]() Wolf-HR jer je odličan anthlon jer je James Bond gggiga jer je cool ![]() damfisk, on je super Vuxs jer je opasan ![]() VanderHook jer je krema i buba sahasa jer me voli, al nece mi to priznati ![]() Lovel jer je legenda pajo-patak, Trip jer su odlični! Skunk jer me uvijek nasmijavao i sad sam navela skoro cijelu svoju listu, ma ne da mi se više, tko vas jebe ![]() |
| | |
| | #29 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,254
![]() ![]() ![]() | Re: koje su vam najdraže osobe iz friends liste i zašto mozda bi i bio netko da mi radi buddy lista, al neradi i nemogu nikoga stavit ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
« da se neka osoba ljuti na vas,i da ste ju nenamijerno povrijedili,kak bi ju odljutili
|
Što je to hrabrost (po vama) ? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:16.