| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi koje su vam najdraže osobe iz friends liste i zašto u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: xarfaxus arylin, sahataba ,ive_ri, snjesko...a svi zakon ljudi koje stvarno triba upoznat irl ovakve rici od ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| Black Tattoo | Re: koje su vam najdraže osobe iz friends liste i zašto Citat:
iman zasad samo jednog na friends listi i to je Xarfaxus, koji mi je najdrazi jer mi je brat+ blesavo stvorenje s kojim se uvik mozes smijat do mile volje p.s. stvarno nemam pojma odakle izvlaci sve te fore ![]() ![]() ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am | |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 3,771
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koje su vam najdraže osobe iz friends liste i zašto [quote=Oggy;899936] Irm - tog je netko dok se rodio mokrom krpom po glavi mlatnuo pa sad osjeca poslijedice. Zajebant 1. klase [quote]![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ukratko.... nemrem nikoga posebno izdvojiti jer su mi svi posebno dragi, svatko na svoj način ![]() Agness dadyml daidza daka dorina Emperor666 fat_boy_slim ivana0015 Joks mama Nefertiti nespretna Oggy pajo-patakRi petrica_ prospero starka teica Wolf-HR ševa p.s. ako sam nekog preskočio, oprostit če mi valjda... kako ogica piše, posljedice se još osjete od lupanja mokrom krpom po glavi ![]()
__________________ Žene pamet u glavu, a dole šta uleti!!!! |
| | |
| | #34 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,254
![]() ![]() ![]() | Re: koje su vam najdraže osobe iz friends liste i zašto pa nisam ja kriv kaj nemrem stavljat nikog na liste , al da mogu ma ti bi mi bila na 1. mjestu a drugi na drugom ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #36 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,254
![]() ![]() ![]() | Re: koje su vam najdraže osobe iz friends liste i zašto otvorio sam ti ja temu tamo u pitanjima i odgovorima problemima , al mi nitko nezna rec u cemu je problem i zakaj nemogu staviti niti jednu jedinu osobu u frends listu a niti u onu buddy listu a ja bi tebe imao ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: koje su vam najdraže osobe iz friends liste i zašto Limit je 10? premalo, brate ![]() Ojoj, dobro.. Muški: Anthony - moj prvi frend na forumu Anthlon - živa legenda na kojeg je suvišno trošit riječi Daidža - ljudina i pol Emperor666 - mislim o njemu sve najbolje FBS - vidi pod daidža Gggiga - moj dragi frend Irm - zajebant prve klase Joks - vidi pod FBS, daidža Master 33% - jedna predobra osoba koja bi sve učinila za prijatelja TigarZG1 - čovjek koji uvijek ima što pametno za reći Vuxs - da ga nema trebalo bi ga izmislit Wolf-HR - dobra duša i iskren prijatelj Xarfaxus - vidi pod Emperor666 Cure: Arylin - da je ne stavim naljutila bi se (šala mala maca )Dadyml - jedna od najvećih zafrkantica na forumu Dorina - super cura, imam lijepo mišljenje o njoj Eva - moja stara frendica, odlična osoba, pozitivna, duhovita, s njom nikad nije dosadno Icegirl - simpatična djevojčica Mistyc - moja draga sugrađanka, jako dobra cura Nespretna - vječito napaljena, simpa Neukrotiva_031 - a šta da kažem o njoj, zaprosio sam ju (ma šala jedna zafrkancija )Teica - vidi pod Dorina Vatra - nema je dugo ![]() Wamp - draga prijateljica Napominjem, to su ljudi iz moje frend liste, i tu nisu svi, ne volim takve limite ![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. Zadnji Uredio prospero : 10-05-08 u 19:18. |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: koje su vam najdraže osobe iz friends liste i zašto pardon.. u brzini sam zaboravio neke ljude : oggy, mama, cina, lulu bg. i opet sam neke drage ljude s liste zaboravio, sigurno ![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
« da se neka osoba ljuti na vas,i da ste ju nenamijerno povrijedili,kak bi ju odljutili
|
Što je to hrabrost (po vama) ? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:02.

[quote]
nemrem nikoga posebno izdvojiti jer su mi svi posebno dragi, svatko na svoj način

mala maca