| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi koje su vam najdraže osobe iz friends liste i zašto u Društvo forumu; Svi su mi jednako dragi jer sam upoznao samo jednu osobu s moje liste....u zadnje vrijeme s dorinom vodim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,310
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koje su vam najdraže osobe iz friends liste i zašto Svi su mi jednako dragi jer sam upoznao samo jednu osobu s moje liste....u zadnje vrijeme s dorinom vodim intelektualne razgovore ![]()
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše |
| | |
| | #42 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: koje su vam najdraže osobe iz friends liste i zašto Ajd da i ja sastavim, iako neće biti lagano: maslow - najnaj daddy prospero - jedan od najdražih frendova s interneta wolf - drag prijatelj, uvijek sve zna i pomaže daidza - simpatičan dečko, najdraži moderator ive_ri - simpa, volim pričati s njim, imamo neke slične interese snješko bijelić - drag dečko, sve naj sahataba - simpatičan i super frend xarfaxus - isto kao i njegov brat ![]() lovel - duhovit, simpa, super čovjek gggiga - sugrađanin, drag dečko, sve naj cina - otkačena cura mama - kao i cina little_devil - super frendica, jako draga cura miksi - kao little_devil vatra - dobra frendica kimi girl - nova frendica njezna neizbjezna - nova na forumu, moja najfrendica od 6. godine ovdje imam pomanjkanja nadam se da se nitko neće uvrijediti ako sam ga zaboravila ili ako nešto ne paše Zadnji Uredio icegirl : 10-05-08 u 19:35. |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: koje su vam najdraže osobe iz friends liste i zašto Dečki 1. Anthony - jaaako mi je drag 2. daidza - velika dobrica, jedva čekam da ga upoznam 3. damfisk- čini mi se drukčijim od drugih i to mi je predobro 4. Dar - isto dobra dušica, smatram ga frendom 5. irm - jaaako ugodno iznenađenje 6. prospero- hop, hop... ![]() 9. RizLA - mhm... 10. Sahataba - novi, ali super (zasad) 11. trip - odkad sam ga skužila na forumu do sad, imam super mišljenje 12. Vuxs - najveći car, dižem mu spomenik 13. Wolf - jaaako pametna osoba velikog srca, od njega svi možemo puno naučiti 14. xarfaxus - uvijek uživam čitati njegove postove 15. ekipa iz Rijeke (Ive, fuzija, mmrki, Snješko) - ekipa za izlaske i opijanja Cure 1. Dadyml - smatram ju pametnom i dobrom curom 2. eva - draga cura, postovi joj isijavaju pozitivom 3. LuluBg - vrlo zanimljiva 4. nespretna - čini se kao super cura s kojom planiram tulumariti 5. opaka - zanimljiva i duhovita, Zagreb joj nije bio suđen ![]() 6. starka - dobra osoba i rame za plakanje, jako ju cijenim 7. white_devil - pametna i zanimljiva |
| | |
| | #45 (permalink) | |
| Black Tattoo | Re: koje su vam najdraže osobe iz friends liste i zašto Citat:
![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am | |
| | |
| | #47 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,146
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koje su vam najdraže osobe iz friends liste i zašto Thanks, cara mia! Arylin - ima veliko srce, mislim da je malo osetljivija od drugih cura na forumu (u smislu primanja stvari k srcu), dobra dusha, rekla bih!!!
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #49 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 3,550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koje su vam najdraže osobe iz friends liste i zašto Citat:
![]()
__________________ ♥ | |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Član | Re: koje su vam najdraže osobe iz friends liste i zašto Aj da i ja nešta sklepam, sigurno ću nekog zaboravit, al sta ja tu mogu ![]() Žemske: cina - Najdraza forumasica, jako draga cura za koju imam osjecaj da ju znam 100 godina, a ne da sam ju upoznao prije manje od pola godine ![]() mama - leGICA ( ) s kojom je uvijek zanimljivo otić na piće (pogotovo liječit želudčane probleme )...dadyml - jedna od prvih forumasa s kojima sam se ''upoznao'', jako draga i blesava ( ). nespretna - draga i zanimljiva cura koja je potegnula do Osijeka bez prevelikog nagovaranja ( )... Dostojan partner za opijanje ![]() Neukrotiva031 - vesela i zanimljiva cura, neumorivi fotograf ![]() mimy, eva, Lulu BG - isto jako drage forumasice (jako mi je zao sto se mimy vise ne druzi s nama )...Muški: anthlon - covjek sa predobrim smislom za humor, dokazao to kad je zapio s nama koji smo pa i duplo mlađi od njega ![]() pajo-patakRI - Nas blesavi doktor To Be , uvijek zanimljivo popričat s njim...xarfaxus - zajebant, pivopija ![]() Trip - s njim se rijetko srećem u zadnje vrijeme, pivska enciklopedija ![]() daidza - dezurni moderator, kad god treba uvijek pomogne... mentol - lokalni dečko , jako zanimljiv, ponekad i taxira (hvala )prospero - dragi sugrađanin s kojim se nazalost nikako ne srećem u gradu... Skunk, Iochannes - dvojica koji mi nedostaju na forumu...
__________________ |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
« da se neka osoba ljuti na vas,i da ste ju nenamijerno povrijedili,kak bi ju odljutili
|
Što je to hrabrost (po vama) ? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:52.

vodim intelektualne razgovore 

)... Dostojan partner za opijanje 
)...
, uvijek zanimljivo popričat s njim...
, jako zanimljiv, ponekad i taxira (hvala
)