| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi koje su vam najdraže osobe iz friends liste i zašto u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: fat_boy_slim Jajoklati: Koji car!!!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #72 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: koje su vam najdraže osobe iz friends liste i zašto ajd fala da me nisi onim smajlićem polupala po glavi, kao ohani malo, već mi glava cupka od ovoga citiram: " ". Kao ono ajde pišo jedan, kao da imam 13 godina. Taman kad ti se primaknem ti me potapšaš po glavi, držiš me na nekoj distanci. Prvo me zavežeš pa vučeš sebi i ja idem, idem, idem, a onda opa otpušta se gumilastika i ode ja unazad. Nebrojeno puta svoju sam pohotu zadovoljavao sam, ti si kriva. Eto sto ja mislim o tebi, i sada neka ti je drago. Baš me briga, aha. Al opet evo ti: . Nego jesi mozda bila u žutoj potkošulji (majca bez rukava) žute boje, flašica sa žutim točkicama, neki sok il voda. Velike naočale, lagane bele cipelice, i sivi šal oko vrata. Malo onaj šal ne prilići vremenu u ponedeljak, glavni kolodvor, al lepo izgleda. Bio sam sa decom našla neka kolica dečja pa vozikala po glavnom kolodvoru. Sigurno si ih primetila. Ako si to ti ![]()
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
| | #73 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,254
![]() ![]() ![]() | Re: koje su vam najdraže osobe iz friends liste i zašto Citat:
![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE | |
| | |
| | #74 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: koje su vam najdraže osobe iz friends liste i zašto Citat:
| |
| | |
| | #76 (permalink) | |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: koje su vam najdraže osobe iz friends liste i zašto ja bi malo promijenula listu Citat:
![]() deedee-super mi je,također postvi super,i pametno razmišljanje ![]() dark-zg-također super ![]() sahataba-isto...pametan dečko
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati Zadnji Uredio neukrotiva_031 : 27-05-08 u 18:47. | |
| | |
| | #77 (permalink) | |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,160
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koje su vam najdraže osobe iz friends liste i zašto Citat:
I ono - bez dlake na jeziku!
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! | |
| | |
| | #79 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: koje su vam najdraže osobe iz friends liste i zašto ![]() hvala na komplimentu, al nisan ti ja pametan... ili to nikad ne mislim za sebe ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
« da se neka osoba ljuti na vas,i da ste ju nenamijerno povrijedili,kak bi ju odljutili
|
Što je to hrabrost (po vama) ? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:52.

". Kao ono ajde pišo jedan, kao da imam 13 godina. Taman kad ti se primaknem ti me potapšaš po glavi, držiš me na nekoj distanci. Prvo me zavežeš pa vučeš sebi i ja idem, idem, idem, a onda opa otpušta se gumilastika i ode ja unazad. Nebrojeno puta svoju sam pohotu zadovoljavao sam, ti si kriva. Eto sto ja mislim o tebi, i sada neka ti je drago. Baš me briga, aha. Al opet evo ti:
. Nego jesi mozda bila u žutoj potkošulji (majca bez rukava) žute boje, flašica sa žutim točkicama, neki sok il voda. Velike naočale, lagane bele cipelice, i sivi šal oko vrata. Malo onaj šal ne prilići vremenu u ponedeljak, glavni kolodvor, al lepo izgleda. Bio sam sa decom našla neka kolica dečja pa vozikala po glavnom kolodvoru. Sigurno si ih primetila. Ako si to ti 

spaljen je i za zajebanciju,supika