| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi koje su vam najdraže osobe iz friends liste i zašto u Društvo forumu; Slazem se za Sahatabu, odmah sam primetila da ima tu nesto!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #85 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: koje su vam najdraže osobe iz friends liste i zašto Citat:
ne trazim nikakvu korist od tebe...iako bi mogo uskocit ak bi me neko napao na forumu....... onako.. neki kruzni nabacis il tak nes OT: svi koi su mi na listi
__________________ Ja čitam High Times u smokin' nigga stilu Vozim cadillac, ločem sombrero tequilu Na moru je lijepo, al' na popravnom je ekipa ![]() | |
| | |
| | #87 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,601
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koje su vam najdraže osobe iz friends liste i zašto Nema ih baš puno, ali svi koji su tamo su s razlogom (jednostavno su mi po nečem "sjeli") i podjednako dragi ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #89 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,601
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koje su vam najdraže osobe iz friends liste i zašto ![]() ![]() ![]() Bolje je votka i đin, to je sada in ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #90 (permalink) |
| Dr.sc. foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,662
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koje su vam najdraže osobe iz friends liste i zašto ti nikad nisi ni u sali o ljubavi samnom probala..uvijek si neke odlikashe kraj sebe ko cuke vodala..ovo je softcore
__________________ Snjesko Bijelic Banned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tko ga je bannao |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:10.

Moramo se jos upoznat..

tko ga je bannao