Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi koje su vam najdraže osobe iz friends liste i zašto u Društvo forumu; Slazem se za Sahatabu, odmah sam primetila da ima tu nesto!...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-05-08, 18:58   #81 (permalink)
......

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,579
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi
Re: koje su vam najdraže osobe iz friends liste i zašto

Slazem se za Sahatabu, odmah sam primetila da ima tu nesto!
Odgovori sa citatom
Star 27-05-08, 18:59   #82 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 38
Poruka: 1,746
dark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono nešto

hvala, dalje ti nemoram ništa reći, ti sve znaš!!!
dark_zg je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-05-08, 19:00   #83 (permalink)
Banned

Datum registracije: 27-05-08
Poruka: 96
Chuck Norris se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Chuck Norris

Evo ja sam nov pa neamam bas puno prijatelja ali iz moje liste mi je naj daka jer me odma prihvatio i pitao me dal cu mu bit frend..
Chuck Norris je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-05-08, 19:39   #84 (permalink)
Dps

Datum registracije: 01-09-07
Godina: 1
Poruka: 5,280
xarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobar
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko Skype-a korisniku xarfaxus

Citat:
Pravi autor: Sahataba Pogledaj Poruke

hvala na komplimentu, al nisan ti ja pametan... ili to nikad ne mislim za sebe
ma kome lazes...
mr. einstein

a braco je zakon
Odgovori sa citatom
Star 27-05-08, 19:41   #85 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-08-07
Godina: 15
Poruka: 2,025
dropa99 ima ono neštodropa99 ima ono neštodropa99 ima ono neštodropa99 ima ono neštodropa99 ima ono neštodropa99 ima ono neštodropa99 ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku dropa99 Pošalji poruku preko AIM-a korisniku dropa99 Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dropa99 Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku dropa99 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dropa99

Citat:
Pravi autor: Chuck Norris Pogledaj Poruke
Evo ja sam nov pa neamam bas puno prijatelja ali iz moje liste mi je naj daka jer me odma prihvatio i pitao me dal cu mu bit frend..
budi moj frend...
ne trazim nikakvu korist od tebe...iako bi mogo uskocit ak bi me neko napao na forumu.......
onako.. neki kruzni nabacis il tak nes

OT: svi koi su mi na listi

Na moru je lijepo, al' na popravnom je ekipa
dropa99 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-05-08, 19:42   #86 (permalink)
Banned

Datum registracije: 27-05-08
Poruka: 96
Chuck Norris se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Chuck Norris

Citat:
Pravi autor: dropa99 Pogledaj Poruke
budi moj frend...
ne trazim nikakvu korist od tebe...iako bi mogo uskocit ak bi me neko napao na forumu.......
Ajde bit cu ti frend.. Moramo se jos upoznat..
Chuck Norris je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-05-08, 20:36   #87 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,601
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat

Nema ih baš puno, ali svi koji su tamo su s razlogom (jednostavno su mi po nečem "sjeli") i podjednako dragi
Odgovori sa citatom
Star 27-05-08, 21:52   #88 (permalink)
Dr.sc. foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,662
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

ti bez komada ja tako mlada zajedno smo kao djin i limunada...
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-05-08, 21:54   #89 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,601
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
ti bez komada ja tako mlada zajedno smo kao djin i limunada...

Bolje je votka i đin, to je sada in
Odgovori sa citatom
Star 27-05-08, 21:59   #90 (permalink)
Dr.sc. foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,662
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

ti nikad nisi ni u sali o ljubavi samnom probala..uvijek si neke odlikashe kraj sebe ko cuke vodala..ovo je softcore
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: totalno cool

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:10.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113