| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Koje su vaše tri najgore ovisnosti? u Društvo forumu; Ok, svi imao neku ovisnost? Koje su vaše? Recimo, ne može dan proći bez cigarete, piva i interneta. Ž... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Koje su vaše tri najgore ovisnosti? Ne mogu jedan dan bez zraka ![]() Dobro ajd... to se podrazumjeva... Ali osim tih prirodnih stvari nemam niti jednu stvar bez koje nebi izdržo taj jedan pišljivi dan... Evo stvari bez kojih nebi mogao izdržati više od 2 tjedna: Kompjuter Internet Heavy Metal muzika Igranje nogometa Igranje PES-a
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #6 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Koje su vaše tri najgore ovisnosti? Ja sam neka vrsta luđaka freak nazovite to kako hoćete za kompjuterima ali da nebi mogo izdržat tjedan-dva bez njega... nije mi problem... baš se lijepo odmorim od njega kad odem na more Al recimo postanem živčan ako dva tjedna ne poslušam neku muziku di ima dobre gitare
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews Zadnji Uredio Gogy : 13-06-06 u 01:30. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje su vaše tri najgore ovisnosti? polako postajem i ja ovisna o netu....i to nije dobro ![]() ali moje prave ovisnosti: kava, kozmetika (kreme, šminka, parfemi) i niš više ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Offline | Re: Koje su vaše tri najgore ovisnosti? "Ovisan" sam o kavi, internetu, televiziji, mobitelu, pa recimo i o dobrom vinu, makar bi mogao bez svega toga i više od par dana (alkohol nisam pio za korizmu i normalno sam izdržao ).Jedino kavu pijem svaki dan i to je jedina prava ovisnost ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: najgore, ovisnosti, tri, vas e |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| Klasifikacija Žena | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 30-01-06 21:21 |
| Skola tambure | gudo16 | Glazba | 4 | 23-01-06 09:02 |
| istanbul turska slike | Kristijan | Putovanja | 1 | 06-10-05 00:49 |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:04.

).